Resultaat 1–12 van de 276 resultaten wordt getoond

Prot Koelvloeistof G12/G12+ -26 5Lt

13.95 incl. btw.

Protecton koelvloeistof G12 zorgt voor een optimale koeling van de motor in zomer en winter. Hierdoor blijft deze op de juiste tempratuur en raakt niet oververhit. Protecton koelvloeistof G12+ is een kant en klare koelvloeistof en  kan zonder verdunning direct gebruikt worden en geeft bescherming tot -26° C. 

Deze longlife koelvloeistof is op basis van zuivere mono ethyleenglycol en anti-corrosie additieven ter bescherming van de radiator (open en gesloten koelsystemen). Deze Long Life koelvloeistof hoeft in principe nooit vervangen te worden, tenzij er sprake is van een lekkage. Inhoud 5 liter.


Kant en klare koelvloeistof
Beschermt het hele jaar tegen vorst en corrosie
Inhoud 5 liter

Kroon-Oil Expulsa RR 10W-40 1Ltr

10.95 incl. btw.
Expulsa RR 10W-40 is een vol-synthetische, superieur presterende 4-takt motorfiets motorolie van de nieuwe generatie. Het product is gebaseerd op hoogwaardige synthetische basisoliën gecombineerd met speciale, geavanceerde additieven. Ontwikkeld voor moderne hightech motorfietsen met hoge- tot zeer hoge vermogens. Door de vol-synthetische formule biedt het product een superieure smering, ook onder extreem hoge bedrijfstemperaturen. Dit maakt Expulsa RR 10W-40 uitermate geschikt voor zeer sportief gebruik, zowel op straat als op het circuit.


Kroon-Oil Emperol 10W-40 1Ltr

6.95 incl. btw.
Emperol 10W-40 is een ultramoderne, brandstofbesparende, universele motorolie gebaseerd op minerale en synthetische basisoliën, die van nature een hoge viscositeitsindex bezitten. Het is geschikt voor alle benzine- en dieselmotoren, zowel zonder als met turbo-oplading, in personenwagens en bestelwagens.


Castrol Garden 4T 10W-30 1Ltr

9.95 incl. btw.
Castrol Garden 4T 10W-30 is een moderne motorolie speciaal voor tuinbouwmachines. De gedeeltelijk synthetische formule biedt een verhoogde motorlevensduur. De Castrol olie is geschikt voor toepassing in benzinemotoren waarbij de fabrikant de specificatie aanbeveelt van SL, SH, SJ of eerdere specificaties. Het is tevens toepasbaar in dieselwerktuigen waarbij de motorolie specificatie API CD of CF wordt vereist.
Inhoud 1 liter
Moderne motorolie speciaal voor tuinbouwmachines
Geschikt waarbij de fabrikant de specificatie aanbeveelt van SL, SH, SJ of eerdere specificaties.

Procar Handreiniger Rood 25Ltr

134.95 incl. btw.
De Procar Handreiniger Rood 25Ltr is een zeer krachtige handreiniger met een activerende korrel voor de extra vuile handen. Verwijdert eenvoudig en snel diep in de huid zittende, hardnekkige vervuilingen van olie, vet, verf, inkt enz. Product reinigt poriëndiep en bevat lanoline ter bescherming van de handen.