Resultaat 1–12 van de 679 resultaten wordt getoond

Stayhold Mini Grey

5.95 incl. btw.

Nu ook voor in de kleinere kofferbak bieden wij de oplossing. Stayhold Mini is de kleinere variant van de Stayhold Classic. De Mini heeft dezelfde werking als de Stayhold Classic, maar is handzamer en neemt minder ruimte in beslag. Ook is de Stayhold Mini ideaal voor het gebruik van kleine voorwerpen zoals een tas die u bij de voorstoel plaatst.
Fietsvlag Oranje

4.95 incl. btw.
Met een fietsvlag val je op in het verkeer. Zeer geschikt voor de veiligheid van kinderen. Deze oranje fietsvlag van Dresco is voorzien van een beugel voor gemakkelijke bevestiging op de kinderfiets.


Selle Royal Gipsy Unisex Bruin

21.95 incl. btw.

Het Selle Royal Gispy fietszadel is een comfortabel zadel geschikt voor o.a. stadsfietsen. De unieke Royalgel zadelvulling zorgt voor maximaal comfort en minder druk op drukpunten. Het bruine unisex zadel is geschikt voor mannen en vrouwen. Het dubbele conische veersysteem verbetert de schokabsorptie van het zadel.


Unisex zadel met Royalgel zadelvulling


Maximaal rijcomfort en minder druk op drukpunten


Goede schokabsorptie door dubbele conische veersysteem

Ursus Fietsstandaard Jumbo dubbel

37.95 incl. btw.

Zeer stabiele Ursus Jumbo tweebeenstandaard met breed uitklappende poten tot 40cm. De standaard kan een gewicht dragen maximaal 80kg. Ideaal voor elektrische fietsen of voor fietsen met een krat op de voordrager of fietsen die gebruik maken van een fietsstoeltje. 

De Ursus fietsstandaard heeft een lengte van 300mm en is geschikt voor 28 inch fietsen. Wordt geleverd inclusief montagemateriaal.


Tweebeenstandaard met breed uitklappende poten tot 40cm


Maximaal draagvermogen 80kg


Geschikt voor 28 inch (elektrische) fietsen

Simson Framepomp 'Basic'

6.95 incl. btw.

De Simson Framepomp Basic is een handige en compacte fietspomp met een modern design voor onderweg. De pomp past op ieder fietsventiel (Dunlop, Frans- en Autoventiel) doormiddel van het omdraaien van het rubber en de vulaansluiting in de pompkop. Pompbereik van 4 Bar/58 PSI. Bevestig de pomp op het frame met de meegeleverde framebevestiging, gebruik hiervoor een inbussleutel.

  Handige en compacte fietspomp   Past op ieder fietsventiel   Pompbereik van 4 bar/58 psi

Simson Snelbinder 3 binder bruin

6.95 incl. btw.
De Simson Snelbinder Lang bruin is een stevige snelbinder met 3 binders. De snelbinder kan eenvoudig op een fiets worden geklikt. Of monteer de snelbinder met de meegeleverde universele asplaat bevestiging op de achteras van de fiets met behulp van een ringsleutel.

Simson Handvatten Ergo zwrt-antra

8.95 incl. btw.
De Simson Handvatten Ergonomics zwart-antraciet zijn ontworpen in ergonomische peddelvorm voor optimale drukverdeling en extra steun. De handvatten zijn geschikt voor vrijwel alle fietsen met of zonder een gripshift versnelling. Voor fietsen met een gripshift versnellingen kunnen de handvatten ingekort worden naar 92mm door deze op maat af te snijden op de snijlijn. Verwijder het oude handvat en schuif het Simson handvat op de gewenste plek.


Simson Dubbele standaard zwart

22.95 incl. btw.
Deze Simson Dubbele Standaard is gemakkelijk in hoogte verstelbaar van 44mm tot 34mm door het kliksysteem. Deze dubbele standaard is geschikt voor het beladen van fietsen met extra gewicht, zoals transport- of moederfietsen, terwijl deze op de standaard staan zonder dat deze zullen omvallen. De standaard is geschikt voor fietsen met een normale brede plaat bevestiging (30mm). Monteer de dubbele standaard met behulp van een inbussleutel en de bijgeleverde inbusbout op de fiets.


Kettingslot 150cm ø10mm 2 Sleutels

28.95 incl. btw.

Het Dresco kettingslot heeft een lengte van 150 centimeter en heeft 10 millimeter dikke geharde kettingschakels. Het slot is geschikt voor dagelijks gebruik en uitermate geschikt voor gebruik waar de kans op diefstal middelmatig tot hoog is. Door zijn lengte zet je met dit slot de fiets makkelijk vast aan een vast object. De sterke kunststof coating rondom het slothuis en de polyester hoes zorgen voor bescherming van de fiets tegen eventuele beschadigingen. Het Dresco  kettingslot wordt geleverd met 2 sleutels.

Dit Dresco kettingslot heeft Security Range 8 en valt daarmee in de categorie High Protection. Security range 8-10 geeft een ultieme beveiliging. Geschikt voor gebruik op plaatsen waar de kans op diefstal hoog is, of voor duurdere (elektrische) fietsen, brommers en scooters.
 


Kettingslot met een lengte van 150cm en 10mm dikke geharde schakels
Polyester hoes voorkomt beschadigingen aan de fiets
Het kettingslot heeft Security Range 8