Wie zijn FunPrijs?

FunPrijs is een grote webshop met grote voorraden. Alle artikelen in ons assortiment kunnen online worden bekeken en besteld. Zo heb jij je favoriete product binnen no-time in huis en dat voor de meest voordelige prijs! In onze webshop vind je een mega uitgebreid en breed assortiment aan artikelen voor in huis, tuin, voor de auto en nog veel, veel meer.

BESTE SERVICE

Bij FunPrijs kun je rekenen op de allerbeste service! Wij doen altijd ons best om onze service te verbeteren en besteden hier dan ook veel aandacht aan! Heb je een vraag? Je kunt op verschillende manieren met ons contact opnemen. We staan graag voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen met je vragen! Wanneer je in onze webshop besteld gaan we direct voor je aan de slag zodat jij je product(en) snel thuis hebt. Over het algemeen geldt: vandaag besteld, morgen in huis!

RELAX ONLINE SHOPPEN

Wanneer je gaat shoppen bij FunPrijs kun je dit ieder moment van de dag, lekker relaxt vanuit je (luie) stoel doen! Je hoeft de deur niet uit, je hoeft geen rekening te houden met het weer, hebt geen gedoe met waar je moet parkeren en je hebt geen last van de drukte in de winkels of wachten bij de kassa. Door ons enorm brede aanbod heb jij binnen een paar klikken het product gevonden wat je zoekt en dat zonder maar een stap buiten de deur te hoeven doen! Heerlijk toch?

LEVERING & RETOUR

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat jij als shopper tevreden bent met je aankoop. Toch kan het natuurlijk altijd gebeuren dat je misschien toch je product wilt ruilen of retourneren omdat deze bijvoorbeeld toch niet helemaal bij je interieur past of dat je van gedachten bent veranderd en je iets anders leuks hebt gezien wat je ervoor in de plaats wilt bestellen. Dat kan natuurlijk altijd!