Toont alle 6 resultaten

Protecton Gedemineralis.water 1 L

1.95 incl. btw.

Protecton gedemineraliseerd water is uitstekend te gebruiken voor accu’s, stoomstrijkijzers en luchtbevochtigers. Het demiwater is water waaruit alle zouten zijn ontdaan, die in kleine hoeveelheden in gewoon leidingwater nog wel voorkomen. Het gedemineraliseerd water veroorzaakt geen kalkaanslag en laat geen vlekken na. Inhoud 1 liter.


Te gebruiken voor accu’s, stoomstrijkijzers en luchtbevochtigers


Veroorzaakt geen kalkaanslag en laat geen vlekken na


Inhoud 1 liter

Valma KoelvloeiG12+Longlife-30°C 1L

5.95 incl. btw.

Valma koelvloeistof G12 zorgt voor een optimale koeling van de motor in zomer en winter, zodat deze op de juiste tempratuur blijft en niet oververhit raakt. Valma Koelvloeistof G12 is een Long Life kant en klare koelvloeistof en  kan zonder verdunning direct gebruikt worden. Deze Long Life koelvloeistof hoeft in principe nooit vervangen te worden, tenzij er sprake is van een lekkage. Anderen koelvloeistoffen moeten tussentijds worden vervangen omdat de werking minder wordt.

Valma G12 koelvloeistof beschermt het hele jaar tegen vorst en corrosie en geeft bescherming tot -30° C. Geen water of antivries toevoegen. De gebruiksklare vloeistof is veilig voor de radiator en voorkomt kalk- en schuimvorming en tast geen lak, rubber of metal aan. Inhoud van 1 liter.

TIP: Neem een fles koelvloeistof mee in de auto, in geval van nood kan u de koelvloeistof bijvullen en verder rijden. Laat wel de motor eerst afkoelen voordat u gaat bijvullen omdat er druk staat op het koelvloeistofreservoir.

 


Beschermt het gehele jaar tegen vorst en corrosie en geeft bescherming tot -30°C
Kant en klaar, kan zonder verdunning direct gebruikt worden
Inhoud 1 liter

Valvoline Tectyl Miniservice BS

14.95 incl. btw.
Valvoline Tectyl-beschermende producten zijn ontworpen voor metaalbescherming op korte en lange termijn, zowel binnen als buiten. Beschermt tanks, gasleidingen, remkabels en hydraulische remleidingen.
Houdt zoutspray en sterk corrosieve stoffen tegen