Toont alle 2 resultaten

Bagagebinder gesp rubberized 25mm-2

3.95 incl. btw.

Met de FunPrijs spanband zet u zware ladingen stevig vast waardoor u voorkomt dat de lading gaat schuiven. De bagagebinder is te gebruiken om lading op een aanhanger vast te zetten, maar is ook geschikt om te voorkomen dat een koffer open gaat. De FunPrijs spanband heeft een breedte van 25 mm en een lengte van 2 meter.

Voorzien van een klemsluiting met kunststof bescherming, deze sluiting zorgt ervoor dat er voldoende kracht gezet kan worden om de sjorband aan te spannen, zonder dat deze losschiet. Door de sluiting in te drukken ontgrendeld de klem. TUV/GS keurmerk en geschikt voor ladingen tot maximaal 200 kg.


Spanband met een lengte van 2 meter en 25mm breed


Met handige klemsluiting met kunststof bescherming


TUV/GS gekeurd

Bagagebinder gesp 25mm-3m

2.95 incl. btw.

Met de FunPrijs spanband zet u zware ladingen stevig vast waardoor u voorkomt dat de lading gaat schuiven. De bagagebinder is te gebruiken om lading op een aanhanger vast te zetten, maar is ook geschikt om te voorkomen dat een koffer open gaat. De FunPrijs spanband heeft een breedte van 25 mm en een lengte van 3 meter.

Voorzien van een klemsluiting, deze sluiting zorgt ervoor dat er voldoende kracht gezet kan worden om de sjorband aan te spannen, zonder dat deze losschiet. Door de sluiting in te drukken ontgrendeld de klem. TUV/GS keurmerk en geschikt voor ladingen tot maximaal 250 kg.


Spanband met een lengte van 3 meter en 25mm breed


Met handige klemsluiting


TUV/GS gekeurd