Toont alle 2 resultaten

Achterlicht LED COB

11.95 incl. btw.

Goede fietsverlichting achterop de fiets is onmisbaar om gezien te worden. Dit Dresco achterlicht heeft een compact modern design, een reflector en 20 super rode heldere kleine COB Led lampjes, die samen één lichtbundel vormen. Door het gebruik van de COB Led technologie bent u duidelijk zichtbaar in het verkeer. Het achterlicht heeft de functies: aan/uit en is eenvoudig te bedienen door de handige drukknop onderop het achterlicht. Het achterlicht is te monteren op alle standaard bagagedragers met de geïntegreerde bouten en moeren. De hartafstand tussen de bouten is 80mm. Het achterlicht werkt op 2 meegeleverde AA/LR06 batterijen.


Achterlicht met 20 krachtige COB LED’s en reflector
Aan/uit functie te bedienen door de handige drukknop onderop het achterlicht
Werkt op 2 meegeleverde AA/LR06 batterijen

Kentekenplaatverlichting 12LED

16.95 incl. btw.

Met deze 12 Volt FunPrijs LED kentekenverlichting is het kenteken ook in het donker duidelijk leesbaar. De nummerplaatverlichting met E-Keur is zowel links als rechts te monteren. Zorg bij het monteren dat het licht richting de kentekenplaat schijnt. De kentekenverlichting heeft meerdere LED lampen. 

De verlichting kan gemonteerd worden met de meegeleverde schroefbevestiging, deze heeft een hartafstand van 53mm. Het aansluiten van de lamp kan met de twee voorgemonteerde verlichtingsdraden. De afmeting is 120x58,5x45mm.Zowel links als rechts te monteren
Inclusief LED lampen, aansluitsnoer en schroefbevestiging
Afmeting 120x58,5x45mm