Toont alle 4 resultaten

Celly Tel. houder magnetic universe

15.95 incl. btw.

De Celly Ghost Vent is de universele autohouder voor het ventilatierooster met magnetisch bevestiging. Veelzijdig en eenvoudig te gebruiken, snel in te stellen van de Ghost Vent op het ventilatierooster met de 4 rubberen clips.

In de verpakking zijn twee metalen kleefplaten inbegrepen om aan te brengen op elk glad vlak oppervlak zoals achterkant van de behuizing, smartphones, GPS-navigatie of MP3-spelers.


Autohouder voor het ventilatierooster met magnetisch bevestiging
Snel te bevestigen met de 4 rubberen clips
Geschikt voor smartphones, GPS-navigatie of MP3-spelers

AXA Achterlicht Run Compact Battery

6.95 incl. btw.

De AXA Run is een LED batterij-achterlicht voor montage op het spatbord. Zeer geschikt voor montage op retro- en omafietsen. 

Dit achterlicht heeft een batterijlevensduur tot 100 uur en een gebruiksvriendelijke bedieningsknop. 

LICHT: 500 meter ‘gezien worden’


LED batterij-achterlicht voor montage op het spatbord
Tot 100 uur batterijlevensduur
LICHT: 500 meter ‘gezien worden’

Spanninga Achterlicht PixeoXBSwitch

12.95 incl. btw.

Kleiner, dunner, lichter ->... De PIXEO is een perfect achterlicht voor allerlei soorten fietsen en is te monteren op verschillende plaatsen. Zijn unieke vorm en brede venster zorgen voor een grote zichtbaarheid in het verkeer. Mini-mini, maar krachtig!


zichtbaarheid vanaf 500m


on/off systeem


Gebruiksaanwijzing d.m.v. iconen.

Spanninga Achterlicht Pixeo

11.95 incl. btw.
Kleiner, dunner, lichter….. Het PIXEO batterijachterlicht is een perfect achterlicht voor allerlei soorten fietsen en is te monteren op verschillende plaatsen. Zijn unieke vorm en brede venster zorgen voor een grote zichtbaarheid in het verkeer. Mini-mini, maar krachtig! De PIXEO werkt op 2 AAA batterijen en heeft een brandduur van 120u. Zodra de batterijen bijna leeg zijn, geeft de handige batterij-laag indicator een signaal.