Toont alle 10 resultaten

Steekzekering 25A 6st

3.95 incl. btw.

FunPrijs reserve set transparante steekzekeringen van 25 Ampère ter vervanging van een defecte steekzekering. Vervang de kapotte zekering altijd voor een zekering met een hetzelfde Amperage of kleur of zoals staat aangegeven in de zekeringkast. De FunPrijs steekzekeringen worden geleverd per 6 stuks op een blisterverpakking.


Reserve set transparante steekzekeringen van 25 Ampère
6 stuks
Geleverd op een blisterverpakking

Steekzekering 20A 6st

3.95 incl. btw.

FunPrijs reserve set gele steekzekeringen van 20 Ampère ter vervanging van een defecte steekzekering. Vervang de kapotte zekering altijd voor een zekering met een hetzelfde Amperage of kleur of zoals staat aangegeven in de zekeringkast. De FunPrijs steekzekeringen worden geleverd per 6 stuks op een blisterverpakking.


Reserve set gele steekzekeringen van 20 Ampère
6 stuks
Geleverd op een blisterverpakking

Steekzekering 10A 6st

1.95 incl. btw.

FunPrijs reserve set rode steekzekeringen van 10 Ampère ter vervanging van een defecte steekzekering. Vervang de kapotte zekering altijd voor een zekering met een hetzelfde Amperage of kleur of zoals staat aangegeven in de zekeringkast. De FunPrijs steekzekeringen worden geleverd per 6 stuks op een blisterverpakking.


Reserve set rode steekzekeringen van 10 Ampère
6 stuks
Geleverd op een blisterverpakking

Steekzekering 7.5A 6st

1.95 incl. btw.

FunPrijs reserve set donkerbruine steekzekeringen van 7.5 Ampère ter vervanging van een defecte steekzekering. Vervang de kapotte zekering altijd voor een zekering met een hetzelfde Amperage of kleur of zoals staat aangegeven in de zekeringkast. De FunPrijs steekzekeringen worden geleverd per 6 stuks op een blisterverpakking.


Reserve set donkerbruine steekzekeringen van 7.5 Ampère
6 stuks
Geleverd op een blisterverpakking

Steekzekering 5A 6st

1.95 incl. btw.

FunPrijs reserve set lichtbruine steekzekeringen van 5 Ampère ter vervanging van een defecte steekzekering. Vervang de kapotte zekering altijd voor een zekering met een hetzelfde Amperage of kleur of zoals staat aangegeven in de zekeringkast. De FunPrijs steekzekeringen worden geleverd per 6 stuks op een blisterverpakking.


Reserve set lichtbruine steekzekeringen van 5 Ampère
6 stuks
Geleverd op een blisterverpakking

Minizekering Assortiment 9st

1.95 incl. btw.

FunPrijs assortiment verpakking met negen mini steekzekeringen. De set bestaat uit vier verschillende mini steekzekeringen met twee paarse 3, twee lichtbruine 5, twee donkerbruine 7.5 en drie rode 10 ampère zekeringen.

Vervang de kapotte mini steekzekering altijd voor een zekering met een zelfde waarde of kleur of zoals staat aangegeven in de zekeringkast. De zekeringen worden geleverd in een blisterverpakking.


Assortiment verpakking met negen mini steekzekeringen
2x3, 2x5, 2x7.5 en 3x10 ampère zekeringen
Geleverd in een blisterverpakking

Steenzekering Assortiment 13st

1.95 incl. btw.

FunPrijs assortiment verpakking met steenzekeringen en een radio zekering. De set bestaat uit twaalf verschillende steenzekeringen met één gele 5, vier witte 8, twee bruine 10, drie rode 16 één blauwe 25 en één zwarte 40 ampère zekering. Met één radio zekering van 2 ampère.

Vervang de kapotte steenzekering altijd voor een zekering met een zelfde waarde of kleur. De zekeringen worden geleverd in een blisterverpakking.


Assortiment verpakking steenzekeringen
Dertien zekeringen en zeven verschillende soorten
1 x 5, 4 x 8, 2 x 10, 3 x 1, 1 x 25, 1 x 40 ampère en één radio zekering van 2 ampère

Steekzekering Assortiment 6st

1.95 incl. btw.

FunPrijs assortiment verpakking met steekzekeringen. De set bestaat uit zes verschillende steekzekeringen met een bruine 7.5, rode 10, blauwe 15, gele 20, transparante 25 en groene 30 ampère zekering.

Vervang de kapotte  steekzekering altijd voor een zekering met een zelfde waarde of kleur of zoals staat aangegeven in de zekeringkast. De zekeringen worden geleverd in een blisterverpakking.


Assortiment verpakking steekzekeringen
Met zes verschillende soorten
Belastbaar tot 7.5, 10, 15, 20, 25 en 30 ampère

Glaszekering Assortiment 6st

1.95 incl. btw.

FunPrijs assortiment verpakking met glaszekeringen. De set bestaat uit zes verschillende glaszekeringen met 8, 10, 15, 20, 25 en 30 ampère. Vervang de kapotte zekering altijd voor een zekering met hetzelfde Amperage zoals staat aangegeven op het uiteinde van de glaszekering.


Assortiment verpakking glaszekeringen
Met zes verschillende soorten
Belastbaar tot 8, 10, 15, 20, 25 en 30 ampère