Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Luchtverfr Wonderboom Pure Steel

1.95 incl. btw.

Verfris de auto met de bekende Arbre Magique luchtverfisser Pure Steel. De wonderboom heeft een klassieke sensuele geur van een houten dashboard. De luchtverfrisser is eenvoudig aan de binnenspiegel van de auto te hangen en werkt zes tot acht weken lang. Volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking om een constante en langdurige verspreiding van de geur te garanderen.

Met de wonderboom luchtverfrisser geurt de auto voortaan heerlijk fris.


Luchtverfrisser met sportieve en frisse geur


Werkt zes tot acht weken


Eenvoudig aan de binnenspiegel te hangen

Luchtverfr Wonderboom Leather Seats

1.95 incl. btw.

Verfris de auto met de bekende Arbre Magique luchtverfisser Leather Seats. De wonderboom heeft een intense geur van lederen stoelen. De luchtverfrisser is eenvoudig aan de binnenspiegel van de auto te hangen en werkt zes tot acht weken lang. Volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking om een constante en langdurige verspreiding van de geur te garanderen.

Met de wonderboom luchtverfrisser geurt de auto voortaan heerlijk fris.


Luchtverfrisser met een intense geur van lederen stoelen


Werkt zes tot acht weken


Eenvoudig aan de binnenspiegel te hangen

Luchtverfr Wonderboom Mango&Papaya

1.95 incl. btw.
De bekende boompjes van Arbre Magique zijn de meest verkochte luchtverfrissers voor auto's wereldwijd. Hang de luchtverfrisser Mango&Papaya op aan de achteruitkijkspiegel en geniet van minstens zes weken frisheid in de auto.


Luchtverfr Wonderboom Menta Glacial

1.95 incl. btw.
De bekende boompjes van Arbre Magique zijn de meest verkochte luchtverfrissers voor auto's wereldwijd. Hang de luchtverfrisser Menta Glacial op aan de achteruitkijkspiegel en geniet van minstens zes weken frisheid in de auto.


Luchtverfr Wonderboom Fragola

1.95 incl. btw.
De bekende boompjes van Arbre Magique zijn de meest verkochte luchtverfrissers voor auto's wereldwijd. Hang de luchtverfrisser Fragola op aan de achteruitkijkspiegel en geniet van minstens zes weken frisheid in de auto.


Luchtverfr Wonderboom Violet&Garden

1.95 incl. btw.
De bekende boompjes van Arbre Magique zijn de meest verkochte luchtverfrissers voor auto's wereldwijd. Hang de luchtverfrisser 'Violet& Garden' op aan de achteruitkijkspiegel en geniet van minstens zes weken frisheid in de auto.


Luchtverfr WonderboomJasmine&Narcis

1.95 incl. btw.
De bekende boompjes van Arbre Magique zijn de meest verkochte luchtverfrissers voor auto's wereldwijd. Hang de luchtverfrisser 'Jasmine& Narcissus' op aan de achteruitkijkspiegel en geniet van minstens zes weken frisheid in de auto.


Luchtverfr Wonderboom Forest&Bergam

1.95 incl. btw.
De bekende boompjes van Arbre Magique zijn de meest verkochte luchtverfrissers voor auto's wereldwijd. Hang de luchtverfrisser 'Green Forest& Bergamot' op aan de achteruitkijkspiegel en geniet van minstens zes weken frisheid in de auto.


Luchtverfr Wonderboom Fresh Water

1.95 incl. btw.
De bekende boompjes van Arbre Magique zijn de meest verkochte luchtverfrissers voor auto's wereldwijd. Hang de luchtverfrisser 'Fresh Water' op aan de achteruitkijkspiegel en geniet van minstens zes weken frisheid in de auto.


Luchtverfr Wonderboom Black Pine

1.95 incl. btw.
De bekende boompjes van Arbre Magique zijn de meest verkochte luchtverfrissers voor auto?s wereldwijd. Hang de luchtverfrisser 'Black Pine' op aan de achteruitkijkspiegel en geniet van minstens zes weken frisheid in de auto.