Resultaat 1–12 van de 35 resultaten wordt getoond

Vredest BUB.PerfTour 28×1.5/8×13/8

34.95 incl. btw.

De buitenbanden van Vredestein staan voor stijl, elegantie en prestatie. De banden worden gemaakt van hoogwaardige materialen geselecteerd op lekbestendigheid, rolweerstand en duurzaamheid.

De Vredestein Perfect Tour buitenband is een allround tourband geschikt voor intensief gebruik. De band heeft optimale grip bij alle weersomstandigheden. Door het gesloten middenspoor en het V-vormig profiel wordt de rolweerstand vermindert en fietst u comfortabeler. Voorzien van het Excellent Protection antileksysteem. Een dicht geweven polyamide laag zit ingebed in het karkas en ronding van de buitenband. Hierdoor is niet alleen het loopvlak beschermt tegen lekrijden maar ook de flanken van de band zijn beschermt. Bandenmaat 28 x 1 5/8 x 1 3/8 ETRTO 37-622


Geschikt voor intensief gebruik
Voorzien van het Excellent Protection anti-leksysteem
Bandenmaat 28 x 1 5/8 x 1 3/8 ETRTO 37-622

Vredest BUB.Perf4Seas28x1.5/8×1.3/8

39.95 incl. btw.

De buitenbanden van Vredestein staan voor stijl elegantie en prestatie. De banden worden gemaakt van hoogwaardig materiaal en geselecteerd op lekbestendigheid, rolweerstand en duurzaamheid. Met de Perfect 4 Seasons introduceert Vredestein een band voor wisselende weersomstandigheden. Op basis van onze ervaringen met vierseizoenen autobanden heeft Vredestein het AWS compound ontwikkeld een combinatie van compounds die maximaal renderen onder alle mogelijke omstandigheden. Door deze compounds volgens de TriComp Technology toe te passen, wordt het mogelijk om een lange levensduur, lage rolweerstand en uitstekende grip te creëren. Naast het unieke compound speelt ook het profiel een belangrijke rol. De perfect 4 Seasons is zodanig ontworpen dat de band in het middelste gedeelte van de band voldoende grip heeft. Nog meer grip wordt verkregen door de buitenste noppenrij met een speciale lamellenstructuur. De naar buiten toe ruimer wordende spatiering tussen de noppen zorgt voor extra lossend vermogen; waardoor het profiel ook onder winterse omstandigheden optimaal blijft functioneren. Geschikt voor de maat 28x1.5/8x1.3/8 (ETRTO maat 37-622).


Optimale grip bij alle weersomstandigheden
Geschikt voor E-Bikes
Bandenmaat 28x1 5/8 x 1 3/8 ETRTO 37-622