Resultaat 1–12 van de 59 resultaten wordt getoond

Key blocker hoesje 2 stuks

10.95 incl. btw.

Heeft u een auto met keyless entry? Bescherm dan de auto eenvoudig tegen diefstal! Al langere tijd wordt gewaarschuwd tegen diefstal bij auto's met keyless entry. Met een speciaal apparaat wordt terwijl u slaapt, contact gemaakt met de autosleutel. Binnen enkele seconde wordt is de autosleutel uitgelezen en is de diefstal van uw auto een feit.

Door middel van het eenvoudige gebruik van een Signaal blocker etui van Q-line is dit probleem opgelost. Want deze bevat signaalblokkeringsmaterialen die voorkomen dat uw standaard autosleutel of keylessleutel elektrische signalen uitzendt.


Etui met signaalblokkeringsmaterialen voorkomt diefstal


Voorkomt dat uw standaard autosleutel of keylessleutel elektrische signalen uitzendt


2 Stuks

H1 48630 Range Power Blue+ S2

11.95 incl. btw.

Goed werkende verlichting is belangrijk. U bent niet alleen zichtbaar in het verkeer, maar u heeft zelf ook beter zicht. Range Power Blue+ H1 autolampen bieden tot 50% meer zicht en tot 30% stijlvoller en koeler licht. Range Power Blue+ is ontworpen om bestuurders verder en duidelijker te laten kijken voor een beter zicht en meer veiligheid. Het stijlvolle blauwe effect zorgt ervoor dat elke auto zich zal onderscheiden van de massa.

Het is verstandig om beide H1 koplampen tegelijk te vervangen. Naarmate de lamp meer branduren heeft wordt de lamp doffer. Door beide lampen te vervangen wordt dit probleem ondervangen, en heeft de auto het juiste lichtbeeld. En ervaring leert dat als één lamp defect raakt de andere vaak binnen afzienbare tijd volgt.

TIP: Pak de H1 halogeenlamp altijd bij de fitting vast en nooit aan het glas. Vette vingers kunnen inbranden en geven dan een zwarte aanslag op het glas. Hierdoor geeft de lamp minder licht en wordt de levensduur verkort. Gebruik bij het vervangen van de lamp een doekje, voor het geval dat u de lamp alleen kunt monteren wanneer u deze bij het glas beetpakt.


Tot 50% meer zicht en tot 30% stijlvoller en koeler licht


Ontworpen om bestuurders verder en duidelijker te laten kijken


Beter zicht en duidelijk zichtbaarder

Aanhangernet 250x350cm twisted

25.95 incl. btw.
Stevig aanhangernet die voorkomt dat de lading, zoals snoeiafval, puin, los materiaal of bagage niet uit de aanhanger kunnen vallen. Het gebruik van een aanhangernet is in Nederland verplicht, voorkom met dit aanhangernet een boete. Het geweven trailernet heeft een afmeting van 250 x 350 centimeter en is gemaakt van sterk polyethyleen. Het net is rondom voorzien van een 4 millimeter dikke elastische rand waarmee het net makkelijk te spannen is. Dit flexibele groene trailernet heeft een draaddikte van 2 millimeter en een maaswijdte van 55 millimeter. Het net is makkelijk en compact op te vouwen en op te bergen in de meegeleverde hoes.
Afmeting 250 x 350 centimeter
Makkelijk te spannen met 4 millimeter dikke eleastische rand
Draaddikte 2 millimeter, maaswijdte 55 millimeter

Aanhangernet 200x300cm twisted

19.95 incl. btw.
Stevig aanhangernet die voorkomt dat de lading, zoals snoeiafval, puin, los materiaal of bagage niet uit de aanhanger kunnen vallen. Het gebruik van een aanhangernet is in Nederland verplicht, voorkom met dit aanhangernet een boete. Het geweven trailernet heeft een afmeting van 200 x 300 centimeter en is gemaakt van sterk polyethyleen. Het net is rondom voorzien van een 4 millimeter dikke elastische rand waarmee het net makkelijk te spannen is. Dit flexibele groene trailernet heeft een draaddikte van 2 millimeter en een maaswijdte van 55 millimeter. Het net is makkelijk en compact op te vouwen en op te bergen in de meegeleverde hoes.
Afmeting 200 x 250 centimeter
Makkelijk te spannen met 4 millimeter dikke eleastische rand
Draaddikte 2 millimeter, maaswijdte 55 millimeter

Aanhangernet 160x250cm twisted

15.95 incl. btw.
Stevig aanhangernet die voorkomt dat de lading, zoals snoeiafval, puin, los materiaal of bagage niet uit de aanhanger kunnen vallen. Het gebruik van een aanhangernet is in Nederland verplicht, voorkom met dit aanhangernet een boete. Het geweven trailernet heeft een afmeting van 160 x 250 centimeter en is gemaakt van sterk polyethyleen. Het net is rondom voorzien van een 4 millimeter dikke elastische rand waarmee het net makkelijk te spannen is. Dit flexibele groene trailernet heeft een draaddikte van 2 millimeter en een maaswijdte van 55 millimeter. Het net is makkelijk en compact op te vouwen en op te bergen in de meegeleverde hoes.
Afmeting 160 x 250 centimeter
Makkelijk te spannen met 4 millimeter dikke eleastische rand
Draaddikte 2 millimeter, maaswijdte 55 millimeter

Kledinghanger auto

40.95 incl. btw.

Deze kledinghanger houdt kledingstukken kreukvrij. Geschikt voor bijv. een jack, colbert, of jas. Maar door de demonteerbare hanger, ook geschikt voor ophangen van tassen. De hanger is gemakkelijk te bevestigen op de stangen van de hoofdsteun. Door de chromen accenten heeft de hanger een chique uitstraling.