Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Spanninga Voorlicht Batterij Galeo

10.95 incl. btw.
De GALEO is een moderne, betaalbare en ook doordachte led-koplamp met geïntegreerde reflector. De GALEO werkt op 2 AA batterijen en heeft een brandduur van 40u. Zodra de batterijen bijna leeg zijn, geeft de handige batterij-laag indicator een signaal.


Spanninga Duxo Xds achterlicht dyna

11.95 incl. btw.

De Spanninga Duxo Xds dynamo achterlicht is uitgerust met 1 rode LED en zorgt voor een heldere, horizontale lichtlijn. De Duxo heeft een lichtopbrengst van 5 Candela. Deze dynamo versie is uitgerust met Standlicht (gevoed door een condensator) en biedt 4 extra minuten veiligheid nadat u gestopt bent met fietsen. 

Het Spanninga Duxo Xds achterlicht past op elk type bagagedrager met 50 en 80mm boutafstand.

 


Dynamo achterlicht is uitgerust met 1 rode LED


Met horizontale lichtlijn


4 extra minuten brandtijd nadat u gestopt bent met fietsen

Spanninga SoloXE E-bike achterlicht

11.95 incl. btw.

Met het Spanninga Solo XE achterlicht is er weinig ruimte voor misverstanden wanneer het gaat om veilig en vertrouwd fietsen in de nacht. Zijn smalle afmeting en geringe gewicht, maken het mogelijk om deze lamp beter te integreren in de bagagedrager van de fiets en maken hem daarom minder gevoelig voor beschadigingen. De Spanninga Solo XE is voor e-bikes met een voltage van 6-36V.

De Spanninga Solo XE is uitgerust met een slim montagesysteem, waardoor hetzelfde licht eenvoudig kan worden aangepast van 50 naar 80mm boutafstand.

De Spanninga Solo XE heeft een lichtopbrengst van 6 Candela. Uitgerust met de geavanceerde Light Line Technologie met 1 rode LED en een zeer heldere en krachtige lichtbundel.

Het verlichtingssysteem biedt een hoog niveau van zichtbaarheid aan zowel de achterkant als de zijkanten. Hierdoor is de fietser rondom goed zichtbaarheid en wordt de veiligheid verhoogd.


Achterlicht voor e-bikes met een voltage van 6-36V


Zichtbaarheid aan zowel de achterkant als de zijkanten


Kan worden aangepast van 50 naar 80mm boutafstand

Spanninga Arco Voor/Achterlamp set

28.95 incl. btw.

Een slank ontwerp, krachtige lichtopbrengst en een zeer innovatief en modern design: de verlichting uit de Arco-reeks van Spanninga past perfect op elke MTB, trekkingfiets of sportieve stadsfiets. De Arco-verlichting is uitgerust met de baanbrekende COB-LED-technologie. Dit zorgt voor een indrukwekkende en brede lichtbundel van 80 Lumen (koplamp) en 30 Lumen (achterlicht). Optimaal zicht en perfecte zichtbaarheid aan alle kanten van de fietser. Dankzij de O-ringen kun je de lampen eenvoudig bevestigen aan het stuur, zadelpen, voorvork, achtervork en elke andere buis van het fietsframe. De Arco-lampen zijn uitgerust met een Li-Po USB-oplaadbare batterij en worden geleverd met een bijpassende micro USB-kabel, zodat je de batterij snel en eenvoudig kunt opladen. De handige batterij-laag indicator geeft aan wanneer je dit het beste kunt doen, zodat je nooit meer zonder licht zit. De brandduur van de Arco-lampen is 8u (in eco-modus), 10u (in flash-modus) en 5u (in de normale modus). De lampen wegen slechts 30g per stuk.
Spanninga Axendo 40 Xdo Voorlicht

24.95 incl. btw.

De elegante en krachtige koplampen uit de Axendo-reeks van Spanninga onderscheiden zichzelf door een stijlvolle vormgeving, hoogstaande technologie en heldere lichtopbrengst. De Axendo 40 dynamo-koplamp voor voorvorkmontage heeft een lichtopbrengst van 40 Lux en biedt een hoge zichtbaarheid van zowel de voor- als zijkanten. De elegante, siliconen designband geeft de Axendo 40 een unieke touch. De Axendo 40 is uitgerust met 1 krachtige REBEL© LED en de unieke Reverse Beam Technologie (RBT©). Samen zorgt dit voor een indrukwekkende lichtbundel die zeer helder is, maar niet verblindend werkt. De robuuste, RVS voorvorkbeugel is uitgerust met een reflector voor extra veiligheid en zichtbaarheid.
Spanninga Illico 2F Voorlicht Batt.

8.95 incl. btw.

Ben je op zoek naar een handig, lichtgewicht (<40g) koplampje voor op de voorvork van je fiets? Spanninga heeft speciaal voor dit doel de Illico 2F ontwikkeld. Dankzij de universele vormgeving past deze koplamp op elk soort fiets, van stadsfietsen tot kinderfietsen. Het monteren van de Illico 2F is zeer eenvoudig, dankzij de robuuste voorvorkbeugel. De Illico 2F is uitgerust met 1 witte LED en heeft een lichtopbrengst van 4 Lux in een mooie, gecentreerde lichtbundel. Het lampje werkt op 2 knoopcelbatterijen, heeft een brandduur van 20 uren en een handige batterij-laag indicator.
Spanninga Presto 2 Achterlicht Batt

7.95 incl. btw.

De Presto 2 van Spanninga is één van de meest compacte en lichtgewicht achterlichten in het assortiment van Spanninga. Dit maakt de PRESTO 2 bij uitstek geschikt voor iedereen die geen zin heeft om veel tijd te besteden aan het bevestigen en onderhouden van fietsverlichting. De Presto 2 van Spanninga is erg handig, dankzij de rubberen O-ring kun je snel en eenvoudig de Presto 2 aan de zadelpen van je fiets bevestigen (variërend in diameter van 25-35mm), zonder gereedschap. Dit maakt de Presto 2 een zeer universeel lampje dat gebruikt kan worden op bijna elk soort fiets. De Presto 2 heeft een lichtopbrengst van 4 Candela en een discrete en handige knop, welke zeer eenvoudig in gebruik is om je licht aan en uit te schakelen. De Presto 2 is daarnaast ook zeer handig om te bevestigen en los te maken, waarna je hem in je jaszak of tas kunt stoppen en hiermee voorkomt dat hij gestolen wordt.De Presto 2 heeft een brandduur van 10u en werkt op slechts 2 knoopcel batterijen. De batterij-laag indicator geeft een signaal wanneer je de batterijen moet vervangen. Dit is overigens zeer eenvoudig: zonder gereedschap, een munt is voldoende.