Resultaat 1–12 van de 129 resultaten wordt getoond

SONAX High Speed Wax 500ml

9.95 incl. btw.
SONAX High Speed Wax: de bliksemsnelle lakverzegeling. Brengt stralende glans en bescherming. Zeer effectieve reinigings- en verzorgingsemulsie. Verzegelt de lak en geeft een streepvrije hoogglans. Bijzonder aangenaam te verwerken. Ook voor verzorging van alle kunststof en rubberdelen geschikt.


SONAX Polish&Wax 500ml Wit

17.95 incl. btw.
SONAX Polish & Wax COLOR is een kleurpolitoer met natuurlijke carnaubawas voor alle gekleurde en metallic lakken. Kleurpigmenten bedekken kleine krassen. Verschaft de lak stralende kleurkracht en geeft briljante hoogglans. Uitstekende duurzame bescherming. Reinigt, polijst en conserveert in één behandeling.


SONAX Profiline Glas Polish 250ml

26.95 incl. btw.
Glas polijstmiddel om lichte krassen te verwijderen op voorruit en zijruiten.Ook geschikt voor het verwijderen van storende en defecte afdichtschijven.Chemisch-mechanisch polijsten met ceriumoxide.


SONAX Profiline EX 04-06 250ml

18.95 incl. btw.
Speciaal en professioneel polijstmiddel voor machines. Zorgt voor een optimale verwijdering van krassen, een diepe glans en buitengewoon herstel van kleur. In gelijkvloerse processen bereikt men nu de resultaten voorheen slechts mogelijk met roterende processen. Voor een hologram vrij resultaat. Siliconen vrij en laag bestuivend (volgens laatste technologie).