Resultaat 1–12 van de 341 resultaten wordt getoond

Simson Framepomp 'Basic'

6.95 incl. btw.

De Simson Framepomp Basic is een handige en compacte fietspomp met een modern design voor onderweg. De pomp past op ieder fietsventiel (Dunlop, Frans- en Autoventiel) doormiddel van het omdraaien van het rubber en de vulaansluiting in de pompkop. Pompbereik van 4 Bar/58 PSI. Bevestig de pomp op het frame met de meegeleverde framebevestiging, gebruik hiervoor een inbussleutel.

  Handige en compacte fietspomp   Past op ieder fietsventiel   Pompbereik van 4 bar/58 psi

Simson Snelbinder 3 binder bruin

6.95 incl. btw.
De Simson Snelbinder Lang bruin is een stevige snelbinder met 3 binders. De snelbinder kan eenvoudig op een fiets worden geklikt. Of monteer de snelbinder met de meegeleverde universele asplaat bevestiging op de achteras van de fiets met behulp van een ringsleutel.

Simson Kruipolie 100ml

3.95 incl. btw.
Simson Kruipolie is een transparante kruipolie voor universele smering. De kruipolie penetreert sterk door vastzittend roest, en kruipt ook in de kleinste openingen zodat vast zittende metalen delen loskomen. Spray de Kruipolie op het gewenste onderdeel voor een smeer- en beschermlaag tegen roestvorming en het piepen en knarsen van onderdelen. De Simson kruipolie wordt geleverd in een 100ml flacon met tuitje voor een nauwkeurige dosering op de gewenste plaats.


Simson Handvatten Ergo zwrt-antra

8.95 incl. btw.
De Simson Handvatten Ergonomics zwart-antraciet zijn ontworpen in ergonomische peddelvorm voor optimale drukverdeling en extra steun. De handvatten zijn geschikt voor vrijwel alle fietsen met of zonder een gripshift versnelling. Voor fietsen met een gripshift versnellingen kunnen de handvatten ingekort worden naar 92mm door deze op maat af te snijden op de snijlijn. Verwijder het oude handvat en schuif het Simson handvat op de gewenste plek.


Simson Dubbele standaard zwart

22.95 incl. btw.
Deze Simson Dubbele Standaard is gemakkelijk in hoogte verstelbaar van 44mm tot 34mm door het kliksysteem. Deze dubbele standaard is geschikt voor het beladen van fietsen met extra gewicht, zoals transport- of moederfietsen, terwijl deze op de standaard staan zonder dat deze zullen omvallen. De standaard is geschikt voor fietsen met een normale brede plaat bevestiging (30mm). Monteer de dubbele standaard met behulp van een inbussleutel en de bijgeleverde inbusbout op de fiets.


Simson Spiegel Excellent antireflec

23.95 incl. btw.

De Simson Spiegel Excellent Anti Reflecterend is een zeer sterke spiegel voor de veeleisende e-bike gebruiker, maar misstaat door de moderne uitstraling op geen enkele fiets. De lens van de Simson Spiegel Excellent anti reflecterend is gemaakt van zeer sterk veiligheidsglas en heeft een speciale anti reflecterende blauwe coating waardoor er ook bij een fel schijnende zon altijd goed zicht is in de spiegel. De arm is gemaakt van vezel versterkt nylon en de stuurklem is gemaakt van aluminium. Hierdoor is de Simson Spiegel Excellent zeer licht van gewicht en tegelijk erg sterk en duurzaam.

De spiegel is in lengte en hoek verstelbaar en kan worden ingeklapt als de fiets in een fietsenstalling wordt geplaatst. De Simson Spiegel Excellent is geschikt voor stuurdiameters tot 22,2 cm.


Lens van sterk veiligheidsglas met anti reflecterende blauwe coating altijd goed zicht, ook bij fel schijnende zon


Duidelijk zicht naar achteren


In lengte en hoek verstelbaar

Simson Spiegel Excellent

19.95 incl. btw.

De Simson Spiegel Excellent is een zeer sterke spiegel voor de veeleisende e-bike gebruiker, maar misstaat door de moderne uitstraling op geen enkele fiets. De lens van de Simson Spiegel Excellent is gemaakt van zeer sterk veiligheidsglas. De arm is gemaakt van vezel versterkt nylon en de stuurklem is gemaakt van aluminium. Hierdoor is de Simson Spiegel Excellent zeer licht van gewicht en tegelijk erg sterk en duurzaam.

De spiegel is in lengte en hoek verstelbaar en kan worden ingeklapt als de fiets in een fietsenstalling wordt geplaatst. De Simson Spiegel Excellent is geschikt voor stuurdiameters tot 22,2 cm.


Lens van sterk veiligheidsglas


Duidelijk zicht naar achteren


In lengte en hoek verstelbaar

Simson Framepomp Sport

14.95 incl. btw.

De Simson Framepomp Sport is een sportieve en compacte fietspomp met een modern design voor onderweg. De framepomp is onderdeel van de Simson Premium Lijn, welke bestaat uit zeer hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pomp past op ieder fietsventiel (doormiddel van het omdraaien van het rubber en de vulaansluiting in de pompkop).

Met de uittrekbare pompslang, die gemakkelijk te bevestigen is op het ventiel. De framepomp heeft een maximaal bereik van 5 BAR/72 PSI en wordt geleverd inclusief een framebevestiging, waardoor de pomp eenvoudig te bevestigen is op de fiets.

 

Geschikt voor Dunlop, Frans en Autoventiel

 

Pompbereik 5 BAR / 72 PSI

 

Inclusief een framebevestiging

Simson Montage Vloeistof 50ml

5.95 incl. btw.

De Simson Montage vloeistof 50ml is een speciale montagevloeistof voor fietsbanden. De montagevloeistof vereenvoudigd de montage en demontage van buitenbanden. De vloeistof kan makkelijk worden aangebracht op de hiel van de fietsband door middel van de handige sponsapplicator. De vloeistof droogt na het monteren snel op en laat geen resten achter.


Speciale montagevloeistof voor fietsbanden


Vereenvoudigd de montage en demontage van buitenbanden


Inhoud 50ml