Resultaat 1–12 van de 43 resultaten wordt getoond

Selle Royal Gipsy Unisex Bruin

21.95 incl. btw.

Het Selle Royal Gispy fietszadel is een comfortabel zadel geschikt voor o.a. stadsfietsen. De unieke Royalgel zadelvulling zorgt voor maximaal comfort en minder druk op drukpunten. Het bruine unisex zadel is geschikt voor mannen en vrouwen. Het dubbele conische veersysteem verbetert de schokabsorptie van het zadel.


Unisex zadel met Royalgel zadelvulling


Maximaal rijcomfort en minder druk op drukpunten


Goede schokabsorptie door dubbele conische veersysteem

Selle Royal Holland Unitech

16.95 incl. btw.

De Selle Royal Holland Unitech is een unisex zadel en maakt gebruik van één materiaal voor de vulling en zadeldek. Hierdoor is het zadel waterdicht en goed bestand tegen scheuren terwijl het comfort van het Selle Royal zadel behouden blijft. Het veersysteem zorgt dat de schokabsorptie verbetert en het klassieke model zadel heeft het een stalen embleem op de achterkant.


Unisex model zadel


Klassieke zadelvorm voor rechtop fietsen


Veersysteem absorbeert schokken

Selle Royal Zadelstrop zwart zw krt

3.95 incl. btw.

Met de zwarte Selle Royal zadelstrop monteert u een fietszadel op een normale ronde zadelpen 22mm. De zadelbrug is eenvoudig te monteren en geschikt voor zadels met een ronde rails. Het zadel is, afhankelijk van de lengte van de rails, een deel naar voren of naar achteren te plaatsen. Ook is de hoek aan te passen, en door de gekartelde randen in de strop zal het zadel de ingestelde positie houden als de strop wordt vastgedraaid. Een goed afgesteld zadel zorgt voor een comfortabele rit. 


Geschikt voor normale ronde zadelpennen 22mm


Voor zadels met een ronde rails
Zadel kan naar voor of naar achter worden verplaatst en de hoek kan worden veranderd

Selle Royal Zadelstrop zilver krt

2.95 incl. btw.

Met de chromen Selle Royal zadelstrop monteert u een fietszadel op een normale ronde zadelpen (22mm). De zadelbrug is eenvoudig te monteren en geschikt voor zadels met een ronde rails. Het zadel is, afhankelijk van de lengte van de rails, een deel naar voren of naar achteren te plaatsen. Ook is de hoek aan te passen, en door de gekartelde randen in de strop zal het zadel de ingestelde positie houden als de strop wordt vastgedraaid. Een goed afgesteld zadel zorgt voor een comfortabele rit. 


Geschikt voor normale ronde zadelpennen (22mm)


Voor zadels met een ronde rails
Zadel kan naar voor of naar achter worden verplaatst en de hoek kan worden veranderd