Toont alle 4 resultaten

QUIXX Black Tyre Colour/Protec

13.95 incl. btw.

Quixx  bandenzwart is de oplossing om doffe verbleekte banden er weer als nieuw uit te laten zien. Bandenzwart zorgt voor een speciale vuil- en UV bestendige beschermlaag die maanden lang blijft zitten. Quixx  bandenzwart heeft een inhoud van 75ml en wordt geleverd met twee sponzen en handschoenen.


Laat verbleekte banden er weer als nieuw uitzien


Inhoud 75ml


Inclusief 2 sponzen en handschoenen

Quixx Headlight Restoration Kit

18.95 incl. btw.

In de loop van de tijd wordt de kunststof koplamplens door de zon, vervuiling, zure regen en zout geel, troebel en ondoorzichtig. Matte koplampen vormen een ernstig veiligheidsrisico. De Quixx koplamp restauratie set biedt een snelle en permanente oplossing. Met de Quixx koplamp restauratie set worden matte en vergeelde koplampen weer als nieuw hersteld! De set bevat alles wat nodig is voor een professioneel resultaat.

De unieke formule zorgt voor een duurzame en weerbestendige, hoogglanzend gepolijste laag tegen milieu-invloeden. Bovendien zorgt de gladde, vuilafstotende afdichting ervoor dat de koplampreiniger langer meegaat. De regelmatig aangebrachte UV-bescherming helpt aanzienlijk om te voorkomen dat de koplamp vergelend en weer troebel wordt.
Quixx Acrylic Scratch Remover

11.95 incl. btw.

Quixx Acryl Krasverwijderaar verwijdert krassen van acryl- en plexiglasoppervlakken, zoals achterlichten, ramen van cabriolets, caravans, ruiten, voorruiten etc. Met het speciale Quixx poetsmiddel kunnen deze krassen eenvoudig, snel en betrouwbaar worden verwijderd. De unieke effectiviteit van de Quixx acrylschrabschraper (Xerapol) is de eerste krasverwijderaar met TÜV-certificaat voor bewezen effectiviteit.
Quixx Paint Scratch Remover 2 step

13.95 incl. btw.

Quixx Paint Scratch Remover, snel en betrouwbaar verwijderen van krassen, beschadigingen en sporen van verf van alle glanzende lak (ook metallic). Een snel en eenvoudig 2-step systeem voor een proffesioneel resultaat. Een verpakking bevat: 1 Tube Quixx Repair Polisch (nr. 1), 1 Tube Quixx Finish (nr. 2), 2 Polijstdoeken en 4 strookjes schuurpapier. Door de superieure werking van Quixx straalt de lak weer als nieuw.