Toont alle 8 resultaten

Pingi Premium aquablaster Pro

34.95 incl. btw.
De Pingi Aquablaster Pro is de evolutie in het schoonmaken. De innovatie zit verborgen in de 70 centimeter lange lans van de Aquablaster. Hierdoor is het mogelijk om tot 360 impulsgolven per minuut met het vuil van auto, caravan of camper te spuiten. De Pingi is niet alleen geschikt voor voertuigen maar ook uitermate geschikt voor schoonmaakklussen rondom het huis. Het mondstuk aan het uiteinde van de lans is 180° kantelbaar, dit helpt u ook om op moeilijk bereikbare plaatsen te reinigen. U heeft de keuze uit 3 verschillende sproei- en spuitstanden. Het geïntegreerde shampoo reservoir kan worden gevuld met autoshampoo voor het reinigen van uw auto of worden gevuld met wasmiddel om bijvoorbeeld tuinmeubilair schoon te spuiten. Met de Active Flow control-hendel heeft u de volledige controle en kan u het zeepverbruik regelen of schakelen tussen schoon water of een schuimstraal. Het spuitpistool sluit u eenvoudig aan op een tuinslang door de universele slangaansluiting.
Tot 360 hogedruk impulsgolven per minuut
Mondstuk is 180° kantelbaar voor moeilijk bereikbare plaatsen
3 verschillende sproei- spuitstanden en geïntegreerde shampoo reservoir

Pingi Premium F1 aquablaster

18.95 incl. btw.
De Pingi Aquablaster is een geavanceerd reinigingspistool en de ideale hulp bij het schoonmaken. De Aquablaster heeft 8 verschillende sproei- en spuitstanden in het mondstuk en heeft bovendien twee geïntegreerde filters. Dit alles maakt de Aquablaster perfect voor het reinigen van auto’s, boten en geschikt voor gebruik in de tuin en om het huis. Het geïntegreerde shampoo reservoir kan worden gevuld met autoshampoo of wasmiddel. Met het ingenieus ontworpen hendel heeft u de volledige controle en kan u het zeepverbruik regelen of schakelen tussen schoon water of een schuimstraal. Giet eenvoudigweg het reinigingsmiddel in het reservoir en gebruik de schuimfunctie om uw auto in een handomdraai in het sop te zetten. Natuurlijk werkt dit de schuimfunctie ook prima op ruiten, kozijnen, tuinmeubels of fietsen. Het spuitpistool sluit u eenvoudig aan op een tuinslang door de universele slangaansluiting.
8 verschillende sproei- spuitstanden
Geïntegreerde shampoo reservoir
Hendel om te schakelen tussen schoon water of een schuimstraal

Pingi Wheel Brush V2

10.95 incl. btw.
De Pingi V2 velgenborstel is het hulpmiddel bij het wassen van uw velgen of wieldoppen. Ook geschikt voor het schoonmaken van de grill van uw auto. De zachte flexibele haren verwijderen gemakkelijk al het hardnekkige vuil. De watertoevoer is regelbaar door de geïntegreerde aan- en uitschakelaar, waarbij het water door de borstel loopt. Eenvoudig aan te sluiten door de universele slangaansluiting. De zachte ergonomische handgreep ligt prettig in de hand en maakt het schoonmaken van uw velgen aangenaam.
Geschikt voor velgen, wieldoppen en de grill van de auto
Universele slangaansluiting en aan- uitschakelaar
Zachte ergonomische handgreep

Pingi Water Brush C1

15.95 incl. btw.
De Pingi C1 wasborstel is het ideale hulpmiddel bij het wassen van uw auto, caravan of camper, maar ook geschikt voor het reinigen van tuinmeubilair of kozijnen. De zachte duurzame haren verwijderen gemakkelijk al het hardnekkige vuil. De watertoevoer is regelbaar door de geïntegreerde aan- en uitschakelaar. De borstel kan zelfs worden gebruikt om de auto te spoelen vóór het wassen. Eenvoudig aan te sluiten door de universele slangaansluiting. De borstel heeft een zachte rubberen stootrand om beschadigingen voorkomen, de zachte ergonomische handgreep ligt prettig in de hand en maakt het wassen aangenaam.
Geschikt voor auto, caravan, tuinmeubilair of kozijnen
Rubberen stootrand voorkomt beschadigingen
Universele slangaansluiting en aan- uitschakelaar

Pingi Auto-Ontvochtiger 300gr NL/FR

8.95 incl. btw.
De Pingi auto-ontvochtiger 300g is de perfecte oplossing voor beslagen ruiten en andere vochtproblemen in uw auto, caravan of boot. Trekt het vocht als een magneet uit de lucht en houdt het veilig vast, zonder kans op lekken.


Pingi ActiveBrush F1

15.95 incl. btw.

De Pingi ActiveBrush is de oplossing voor reinigingsklussen rondom uw huis, auto en vrije tijd. Een zachte borstel met een speciale waterreservoir voor de reiniging van onder andere auto's, caravans, boten, rolluiken, tuinmeubels en meer.


120ml waterkamer


Rubberen randen beschermen uw lak


Geen tuinslang noodzakelijk