Toont alle 3 resultaten

Kungs Frost-IS Icescraper

3.95 incl. btw.
De Frost-IS ijskrabber van Kungs is een ergonomisch en ultrastevige ijskrabber gemaakt uit vorstbestendig polycarbonaat. De ergonomisch gevormde handgreep past goed in de hand en zorgt voor een optimale krabhoek. Heeft een lengte van 21cm, buigzame structuur voor meer efficiëntie. de ijskrabber is 10cm breed en tevens ook voorzien van scherpe tanden. Daarnaast kan u de ijskrabber gebruiken om uw ruitenwissers vrij te maken van sneeuw en ijs.


Kungs Arctic-is Scraper Glove

9.95 incl. btw.
Deze Arctic-IS ijskrabber van Kungs is een ergonomisch en ultrastevige ijskrabber gemaakt uit vorstbestendig polycarbonaat. Heeft een duurzame waterdichte handschoen met extra warme en zachte binnen voering. De reflecterende band op de handschoen biedt voor extra veiligheid en een betere zichtbaarheid in het donker. Heeft een lengte van 34cm, buigzame structuur voor meer efficiëntie. De ijskrabber is 10cm breed en tevens ook voorzien van ijsbrekertand. Daarnaast kan u de ijskrabber gebruiken om uw ruitenwissers vrij te maken van sneeuw en ijs. De ijskrabber is verkrijgbaar in drie trendy stijlen.


Kungs Mid-is Icescraper

4.95 incl. btw.
De Mid-IS ijskrabber van Kungs is een ultrastevige omkeerbare ijskrabber van 10cm breed gemaakt uit vorstbestendig polycarbonaat. Heeft een lengte van 25cm, buigzame structuur voor meer efficiëntie. De ijskrabber is 10cm breed en voorzien van 3 krabhoeken en een ijsbrekertand. . Daarnaast kan u de ijskrabber gebruiken om uw ruitenwissers vrij te maken van sneeuw en ijs. Past gemakkelijk in een zijvak van uw auto.