Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

IMAO Vapo 33⁰ a Bali 30ml

8.95 incl. btw.

Met de Imao luchtverfrisser 33⁰ a Bali geen last meer van vieze geurtjes. De luchtverfrisser in de vorm van een spray heeft een frisse levendige geur van bergamot, fruit, witte bloemen en vanille. Een enkele spuitbeurt is voldoende om de aangename geur te verspreiden. De Imao parfum zit in een glazen flesje met een inhoud van 30ml. Geschikt voor gebruik in huis, kantoor, auto of caravan.


Luchtverfrisser in de vorm van een spray


Frisse levendige geur van bergamot, fruit, witte bloemen en vanille


Inhoud 30ml

IMAO Vapo Douceurs de Capri 30ml

8.95 incl. btw.

Met de Imao luchtverfrisser Douceurs de Capri geen last meer van vieze geurtjes. De luchtverfrisser in de vorm van een spray heeft een zoete, houtige en fruitige geur. Een enkele spuitbeurt is voldoende om de aangename geur te verspreiden. De Imao parfum zit in een glazen flesje met een inhoud van 30ml. Geschikt voor gebruik in huis, kantoor, auto of caravan.


Luchtverfrisser in de vorm van een spray


Met een zoete, houtige en fruitige geur


Inhoud 30ml

IMAO Vapo Dreams – Sri Lanka 30ml

8.95 incl. btw.
De Imao luchtverfrisser spray zorgt ervoor dat uw auto heerlijk fris ruikt. Dreams is een geur van optimisme, kleurrijke citroen, mandarijn, wilde bessen en muskus. Zorg voor een aangename geur in uw auto met de Imao luchtverfrisser spray!


IMAO Vapo Vanille – Madagascar 30ml

8.95 incl. btw.
De Imao luchtverfrisser spray zorgt ervoor dat uw auto heerlijk fris ruikt. De variant Vanilla is een warm en goed gevoel gevende geur die de intensieve noten van vanille combineert met de elegantie van de tonkaboon. Zorg voor een aangename geur in uw auto met de Imao luchtverfrisser spray!


IMAO Vapo Voyage a New York 30ml

8.95 incl. btw.

Met de Imao luchtverfrisser New York geen last meer van vieze geurtjes. De luchtverfrisser in de vorm van een spray heeft een frisse levendige geur van cederhout, amber en appel. Een enkele spuitbeurt is voldoende om de aangename geur te verspreiden. De Imao parfum zit in een glazen flesje met een inhoud van 30ml. Geschikt voor gebruik in huis, kantoor, auto of caravan.


Luchtverfrisser in de vorm van een spray


Frisse levendige geur van cederhout, amber en appel


Inhoud 30ml

IMAO Tokyo Beauty-Printemps à Tokyo

5.95 incl. btw.
Laat u overwelmen door een explosie van zoete geuren. Met zijn subtiele noten van sinaasappel en amandelen, een hart van rozen en pralines op een achtergrond van zon en witte muskus.


IMAO Vanille – Madagascar

5.95 incl. btw.
Heerlijke Imao luchtverfrisser "Vanilla" met echt Frans parfum. Een warm en goed gevoel gevende geur die de intensieve noten van vanille combineert met de elegantie van de tonkaboon.