Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

Jumpstarter Genius GB50 Lithium

160.95 incl. btw.

De Noco Genius GB50 is een draagbaar startpakket voor lithium-ion batterijen dat 1500 ampère levert voor het starten van een lege batterij in seconden. Het beschikt over een gepatenteerde veiligheidstechnologie die vonkvrije verbindingen en bescherming tegen omgekeerde polariteit biedt, die voor iedereen veilig en gebruiksvriendelijk is. Het is een krachtige batterijbooster die ook fungeert als een draagbare voedingsbron voor USB-laders, zoals een smartphone, tablet en meer. Ontworpen voor een auto, boot, RV en meer met gasmotoren tot 7 liter en dieselmotoren tot 4,5 liter.

 • Vonkvrije verbindingen en bescherming tegen omgekeerde polariteit.
 • USB-apparaten worden opnieuw gevuld, zoals smartphones, tablets en meer.
 • 200 lumen LED-zaklamp met meerdere modi, inclusief SOS.
 • Start benzinemotoren tot 7 liter en dieselmotoren tot 4,5 liter.
 • Biedt een maximum van 30 jump starts op een enkele lading.

Een jumpstarter voor lithiumbatterijen met een vermogen van 1.500 ampère


Ideaal voor een breed scala aan voertuigen, waaronder kleine dieselauto's, vrachtwagens en motoren tot 7,0 liter gas en 4,5 liter diesel


Biedt maximaal 30 jump starts op een enkele lading

Jumpstarter Genius GB150 Lithium

344.95 incl. btw.

De GB150 is een draagbaar lithium-ion-accu starthulppakket dat 4.000 ampère (22.500 J3S) levert om een lege accu binnen enkele seconden op te starten. Deze starthulp heeft gepatenteerde veiligheidstechnologie die vonkvrije verbindingen en bescherming tegen omgekeerde polariteit biedt, waardoor iedereen hem veilig en gemakkelijk kan gebruiken. Het is een krachtige accu-booster die ook als een draagbare voeding fungeert voor het opladen van USB-apparaten, zoals een smartphone, tablet en nog veel meer. Hij kan ook als voeding dienen voor 12V-apparaten, zoals een bandenpomp, een omvormer en nog veel meer. Ontworpen voor een auto, boot, camper, truck en meer, met zowel benzine- als dieselmotoren tot 10 liter en meer.

 • Vonkvrije verbindingen en bescherming tegen omgekeerde polariteit.
 • Laadt USB-apparaten op, zoals smartphones, tablets en nog veel meer.
 • Voedt op elke plek 12V-apparaten, zoals bandenpompen, omvormers en nog veel meer.
 • 500 lumen led-zaklamp met meerdere modi, waaronder SOS.
 • Start zowel benzine- als dieselmotoren van 10 liter en meer. 
 • Levert tot 80 startpogingen op één enkele lading.
  Laadt USB-apparaten op, zoals smartphones, tablets en nog veel meer   Start zowel benzine- als dieselmotoren van 10 liter en meer   Levert tot 80 startpogingen op één enkele lading

Acculader Genius 1EU

40.95 incl. btw.

De Genius1EU is een ultracompacte en zeer efficiënte 1-Amp 6-Volt en 12-Volt acculader, accuonderhoudslader en accu desulfator voor loodzuuraccu's, scheepvaart- en semi tractie-accu's, inclusief natte, gel-, AGM- en onderhoudsvrije, plus lithium-ion-accu's. Een geïntegreerde thermische sensor detecteert de omgevingstemperatuur en wijzigt de lading om het overladen in warme klimaten en het onderladen in koude klimaten te elimineren. Laad lege accu’s tot 1-Volt, of gebruik de nieuwe Force Mode die u in staat stelt om de controle te nemen en handmatig te beginnen met het laden van lege accu's tot nul volt. De Genius1EU is een volautomatische, zorgeloze acculader die het hele jaar door kan worden gebruikt. Herstel uw accu door sulfatering en zuur stratificatie te detecteren en verloren gegane prestaties te herstellen voor een sterkere start van de motor en een langere levensduur van de accu. Compatibel met alle soorten voertuigen. Laadt en onderhoudt auto's, motoren, grasmaaiers, ATV's, tractoren, vrachtwagens, SUV's, boten, klassieke auto's en meer.


De krachtigste, meest krachtige, energiezuinige en compacte lader tot nu toe


6-volt en 12-volt acculader, onderhoudslader en accu desulfator met een nominale spanning van 1 ampère


Laadt lege accu’s tot 1 Volt op

Protective Case Boost PRO GBC015

35.95 incl. btw.

De lichtgewicht, duurzame en robuuste GBC015 EVA beschermende behuizing heeft een semi-rigide aangepaste buitenkant met ritssluiting en een versterkt handvat. De met rubber beklede EVA buitenkant biedt bescherming tegen vocht, stoten, stof en andere omgevingsfactoren, terwijl de gegoten binnenkant perfect past bij de bijbehorende NOCO Genius UltraSafe starthulp  de GB150 (niet inbegrepen) en deze opslaat en beschermt. De GBC015 behuizing heeft extra vakken voor het meenemen van de bijbehorende Boost-accessoires (niet inbegrepen). Sla de beschermende behuizing gemakkelijk op in je kofferbak, voertuig, console of garage.

 • Geschikt voor de Noco Genius GB150 Boost UltraSafe Jump Starter
 • Uitgerust met een ritssluiting en versterkt handvat voor het opslaan en dragen
 • Biedt bescherming tegen vocht, stoten, stof en omgevingsfactoren

Geschikt voor de Noco Genius GB150 Boost UltraSafe Jump Starter


Uitgerust met een ritssluiting en versterkt handvat voor het opslaan en dragen


Biedt bescherming tegen vocht, stoten, stof en omgevingsfactoren

Protective Case Boost HD GBC014

33.95 incl. btw.

De lichtgewicht, duurzame en robuuste GBC014 EVA beschermende behuizing heeft een semi-rigide aangepaste buitenkant met ritssluiting en een versterkt handvat. De met rubber beklede EVA buitenkant biedt bescherming tegen vocht, stoten, stof en andere omgevingsfactoren, terwijl de gegoten binnenkant perfect past bij de bijbehorende NOCO Genius UltraSafe starthulp de GB70 (niet inbegrepen)  en deze opslaat en beschermt. De GBC014 behuizing heeft extra vakken voor het meenemen van de bijbehorende Boost-accessoires (niet inbegrepen). Sla de beschermende behuizing gemakkelijk op in je kofferbak, voertuig, console of garage.

 • Geschikt voor de Noco Genius GB70 Boost UltraSafe Jump Starter
 • Uitgerust met een ritssluiting en versterkt handvat voor het opslaan en dragen
 • Biedt bescherming tegen vocht, stoten, stof en omgevingsfactoren

Geschikt voor de Noco Genius GB70 Boost UltraSafe Jump Starter


Uitgerust met een ritssluiting en versterkt handvat voor het opslaan en dragen


Biedt bescherming tegen vocht, impact, stof en omgevingsfactoren

Protective Case Boost Sport GBC013

20.95 incl. btw.

De lichtgewicht, duurzame en robuuste GBC013 EVA beschermende behuizing heeft een semi-rigide aangepaste buitenkant met ritssluiting en een versterkt handvat. De met rubber beklede EVA buitenkant biedt bescherming tegen vocht, stoten, stof en andere omgevingsfactoren, terwijl de gegoten binnenkant perfect past bij de bijbehorende NOCO Genius UltraSafe starthulp - de GB20, GB30 en GB40 (niet inbegrepen) - en deze opslaat en beschermt. De GBC013 behuizing heeft extra vakken voor het meenemen van de bijbehorende Boost-accessoires (niet inbegrepen). Sla de beschermende behuizing gemakkelijk op in je kofferbak, voertuig, console of garage.

 • Geschikt voor de Noco Genius GB20, GB30, GB40 Boost UltraSafe Jump Starters
 • Uitgerust met een ritssluiting en versterkt handvat voor het opslaan en dragen van Boost
 • Biedt bescherming tegen vocht, impact, stof en omgevingsfactoren

Geschikt voor de Noco Genius GB20, GB30, GB40 Boost UltraSafe Jump Starters


Uitgerust met een ritssluiting en versterkt handvat voor het opslaan en dragen van Boost


Biedt bescherming tegen vocht, stoten, stof en omgevingsfactoren