Resultaat 1–12 van de 57 resultaten wordt getoond

Castrol Magnatec 5W-40 C3 5Ltr

36.95 incl. btw.
Castrol Magnatec 5W-40 C3, voor bescherming van de motor. Superieure prestaties bij een koude start. Geschikt voor diesel- en benzinemotoren.


Castrol Edge 5W-30 M 1Ltr

16.95 incl. btw.

Castrol EDGE 5W-30 M geeft u het vertrouwen om de maximale prestaties van de motor te vragen met de nieuwste technologie van vandaag. De nieuwe generatie hoog belaste motoren werken met nauwere toleranties en vereisen oliën met een lagere viscositeit.

Ontwikkelingen in de motortechnologie hebben geleid tot meer vermogen en rendement waardoor motoren zwaarder belast worden dan ooit tevoren. Dat betekent dat de motorolie een hogere bescherming moet bieden en wrijving verminderen.

Castrol EDGE 5W-30 M is geschikt voor gebruik in benzine- en dieselmotoren waar de fabrikant de volgende specificaties adviseert:: API SN PLUS, ACEA C3 met de viscositeit SAE 5W-30. Castrol EDGE 5W-30 M wordt aanbevolen en goedgekeurd door toonaangevende autofabrikanten, wij verwijzen u naar de gebruikershandleiding voor de juiste specificaties.

Voordelen:

 • Sterker onder druk, zo wordt de motor van uw auto steeds beschermd
 • Vermindert wrijving bij alle motortoerentallen en -condities die het vermogen kunnen verkleinen
 • Onafhankelijk getest tegen de hoogste normen voor bewezen prestaties
 • Aanbevolen door wereldwijd toonaangevende autofabrikanten
 • Beschermt de motor gedurende het hele olieverversingsinterval, zelfs onder extreme druk
 • Geschikt voor gebruik in hybridevoertuigen

Goedkeuringen en specificaties:

 • ACEA C3
 • API SN PLUS
 • BMW Longlife-04
 • MB-Approval 229.31/ 229.51/ 229.52
 • Inhoud 1 liter

Beschermt de motor gedurende het hele olieverversingsinterval, zelfs onder extreme druk


Geschikt voor gebruik in hybridevoertuigen


Aanbevolen door wereldwijd toonaangevende autofabrikanten

Castrol Mtec Stop-Start 5W-30 C3 1L

10.95 incl. btw.
Castrol Magnatec Stop-Start 5W-30 C3 bevat intelligente moleculen die zich vasthechten zich aan de kritische motoronderdelen, en vormen een zelfherstellende beschermlaag. Het biedt een permanente bescherming onder alle kritische momenten van stop-start rijden. Castrol Magnatec Stop-Start 5W-30 C3. Onmiddellijke bescherming vanaf het moment dat u de sleutel omdraait. Elke keer wanneer u start.


Castrol GTX 15W-40 A3/B3 E4 5L

47.95 incl. btw.
Castrol GTX 15W-40 A3/B3 geeft een superieure bescherming geeft tegen problemen door een hoog kilometrage, zoals rook en lekkage. Bij een oudere motor kunnen afdichtingen broos worden waardoor lekkage kan ontstaan hetgeen tot olieverbruik leidt. Castrol GTX verlengt de levensduur van de motor!


Castrol GTX Ultracl.10W-40 A3/B4 5L

52.95 incl. btw.
De synthetische technologie van Castrol GTX ULTRACLEAN levert uitstekende prestaties. De dubbelwerkende formule van Castrol GTX verwijdert oude sludge en beschermt beter tegen de vorming van nieuwe sludge, waardoor u meer controle houdt in het huidige drukke verkeer. Gebruik Castrol GTX ULTRACLEAN om de levensduur van de motor van uw voertuig te helpen verlengen.


Castrol GTX Ultracl.10W-40 A3/B4 1L

9.95 incl. btw.
De synthetische technologie van Castrol GTX Ultraclean levert uitstekende prestaties. De dubbelwerkende formule van Castrol GTX verwijdert oude sludge en beschermt beter tegen de vorming van nieuwe sludge, waardoor u meer controle houdt in het huidige drukke verkeer. Gebruik Castrol GTX ULTRACLEAN om de levensduur van de motor van uw voertuig te helpen verlengen.