Resultaat 1–12 van de 1227 resultaten wordt getoond

Reflector 86x40mm Wit Bulk

1.95 incl. btw.

Witte FunPrijs reflector voor de voorkant van een aanhanger of trailer. Deze kunststof reflector heeft een afmeting van 86x40mm en E-keur. Voorzien van zelfklevend tape waarmee de reflector makkelijk kan worden vastgeplakt. De reflector wordt onverpakt per stuk geleverd.Witte reflector met een afmeting van 86x40mm
Zelfklevend en met E-keur
Onverpakt per stuk geleverd

Binnenspiegel met Zuignap

6.95 incl. btw.
Wilt u beter, meer en dus veiliger zicht naar buiten vanuit de auto, bus of camper dan is deze binnenspiegel uitermate geschikt. De spiegel is door de zuignap eenvoudig te bevestigen. De afmeting van de spiegel is 15,2x5,4cm.


Stoelhoes Badstof Zwart

11.95 incl. btw.

De zwarte FunPrijs badstof stoelhoes Terry beschermt de autostoel tegen vuil en voorkomt slijtage. De pasvorm van is universeel en de stoelhoes is lekker koel tijdens de zomermaanden. Eenvoudig te bevestigen met behulp van elastische banden. Wasbaar op 30 graden. Geschikt voor auto's met een zij-airbag.Universele pasvorm
Geschikt voor auto's met een zij-airbag.
Wasbaar op 30 graden.

Brilhouder

1.95 incl. btw.

Universele brilhouder om de bril tijdens het autorijden veilig op te bergen. Kan met de zelfklevende plakstrips op een vlakke ondergrond geplakt worden. Binnenzijde is voorzien van een vilt laag ter bescherming van de glazen. Afmeting 17 x 5 x 2,5 cm.
Gloeilamp H4 P43t 60/55W Blister

2.95 incl. btw.
Met de FunPrijs H4 P43t 60/55W lamp bent u niet alleen beter zichtbaar in het verkeer, maar heeft u zelf ook beter zicht. De H4 lamp wordt met name gebruikt als dim en grootlicht.

Voor koplamp met dimlicht, groot licht en mistlicht voor
Met E-keur
Per stuk geleverd in blisterverpakking

12V USB lader 2x 5V-2,4A

10.95 incl. btw.

Met de 12 Volt FunPrijs stekkerdoos maakt u van de bestaande sigarettenaansteker aansluiting een aansluiting met twee USB aansluitingen. Met de 5 Volt en de 2.4 Ampère aansluiting laadt u snel alle accessoires op met een USB aansluiting. Voorzien van 1 brede indicatie LED.12 Volt standaard sigarettenaansteker plug
Twee 2.4 Ampère USB aansluitingen
LED indicatie

Parkeerschijf met Zuignap

1.95 incl. btw.

FunPrijs parkeerschijf met zuignapbevestiging voor gebruik in de blauwe parkeerzones. Makkelijk de aankomsttijd in te stellen door de draaischijf met tijdsaanduiding. Bij het parkeren de wijzer op de tijd van aankomst draaien, dit gaat per half uur.

Als u om 7.45 aankomt zet u de wijzer op 8.00. Komt u om 8.20 aan, dan mag u de schijf op 8.30 zetten. De schijf met de zuignap op de voorruit bevestigen aan de kant van het trottoir.. Naast het gebruik in Nederland is de parkeerkaart is ook bruikbaar in het buitenland. Voorzien van Nederlandse, Engelse en Franse tekst.


Parkeerschijf met zuignapbevestiging en Nederlandse, Engelse en Franstalige tekst
Te gebruiken in blauwe parkeerzones
Tijd van aankomst per half uur instellen

Antenne Open Veer

12.95 incl. btw.
Zwart. Dak of spatbord montage. Verstelbare hoek 0-180°. Demontabele mast. Kabel 1,3m.


3 in 1 Pomp

13.95 incl. btw.
Om lucht en alle soorten vloeistoffen te pompen.