Toont alle 7 resultaten

Fietstas Cameo dubbel bisonyl zwart

43.95 incl. btw.

New Looxs heeft een brede collectie tassen voor de fiets, technisch perfect design, oog voor details en modieus om te zien. De New Looxs Cameo dubbele fietstas is een ruime supersterke fietstas met een inhoud van maar liefst 46 liter. De tas heeft een zwarte kleur en is gemaakt van tarpaulin stof waardoor ze extra gewicht kunnen dragen. De tas is door het gebruik van deze stof 100% waterdicht. Door een glanzende of matte coating te gebruiken krijgt de tas een heel andere look. De tas is gemakkelijk te openen en te sluiten door de kliksluitingen en eenvoudig te bevestigen door de riembevestiging aan de tas. De bovenzijde heeft twee banden zodat de Ledverlichting, snelbinders of achterzitje gewoon gebruikt kunnen worden. Voor achteropkomend verkeer bent u zichtbaar door de veilige reflectie op de tas. De afmeting van de tas is 39x33x18cm (x2).


Supersterke fietstas
100% waterdicht

Fietstas Cameo dubbel bisonyl rood

44.95 incl. btw.

New Looxs heeft een brede collectie tassen voor de fiets, technisch perfect design, oog voor details en modieus om te zien. De New Looxs Cameo dubbele fietstas is een ruime supersterke fietstas met een inhoud van maar liefst 46 liter. De tas heeft een fel rode kleur en is gemaakt van bisonyl waardoor ze extra gewicht kunnen dragen. De tas is door het gebruik van deze stof 100% waterdicht. Door een glanzende of matte coating te gebruiken krijgt de tas een heel andere look. De tas is gemakkelijk te openen en te sluiten door de kliksluitingen en eenvoudig te bevestigen door de riembevestiging aan de tas. De bovenzijde heeft twee banden zodat de Ledverlichting, snelbinders of achterzitje gewoon gebruikt kunnen worden. Voor achteropkomend verkeer bent u zichtbaar door de veilige reflectie op de tas. De afmeting van de tas is 39x33x18cm (x2).


Supersterke fietstas
100% waterdicht

Fietstas Cameo Double Bisonyl Black

43.95 incl. btw.

Fietstas Cameo zwart, heeft twee tassen 39x33x18cm. Inhoud 46 liter. 100% waterdicht.


Gemaakt van waterdicht BisonylFietstas Cameo Messenger Black

28.95 incl. btw.

De Cameo messenger is de ideale werktas. De tas is goed bestand tegen een klein regenbuitje en heeft een verstelbare schouderband. Door de zachte padding draagt deze prettig op jouw schouder. Als je de tas van de fiets afhaalt, dek je de haken af met een ritsvakje en zie je niet meer dat het een fietstas is.


Pakaftas / schoudertas


Verstelbare schouderband


Afdekbare haken voor bevestiging op bagagedrager

Fietstas Cameo Double Black

32.95 incl. btw.

De Cameo Double is gemaakt van waterafstotend polyester, hierdoor kan het een klein regenbuitje wel hebben. De klep maak je eenvoudig en snel dicht door de klikgespen. Je kunt je snelbinders gewoon gebruiken in combinatie met de tas.


Dubbele tas


Stevige dubbele tas gemaakt van waterafstotend polyester


Met snelsluiting