Toont alle 9 resultaten

BC Autolader 12V/24V Dual USB 2A

6.95 incl. btw.

Be Connected universele autolader voor de sigarettenaansteker met twee USB poorten voor het opladen van smartphone, navigatie of tablet. Één USB poort met een stroomsterkte van 1000mA en één USB poort met een stroomsterkte van 2100mA. Geschikt voor gebruik in auto, vrachtwagen, camper of bijvoorbeeld boot, zowel voor 12 als 24 Volt.


Universele 12 en 24 Volt autolader


Twee USB poorten


USB Poort met 1000mA en 2100mA

BC Smartphone autohouder magneet

7.95 incl. btw.

De Be Connect houder is een universele smartphone houder met bevestiging voor in het ventilatierooster van de auto. De compacte houder heeft een magnetisch bevestigingssysteem voor de telefoon. De metalen munt wordt vastgeplakt op een glad oppervlakte op de smartphone en op de magnetische houder geklikt. Hierdoor kan het toestel zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden.


Universele magnetische houder


Met ventilatieroosterbevestiging


Kan horizontaal en verticaal gebruikt worden

BC Smartphone autohouder luchtroost

6.95 incl. btw.

De Be Connected houder is een universele smartphone houder voor in het ventilatierooster van de auto. Geschikt voor toestellen met een breedte van 50-87mm. De houder is compact en kan 360° worden gedraaid en zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden.


Voor toestellen met een breedte van 50-87mm


Compact en 360° draaibaar


Kan horizontaal en verticaal gebruikt worden

BC AUX to AUX stereo kabel

5.95 incl. btw.

Met de Be Connected Aux naar Aux stereo kabel sluit u een smartphone of MP3 speler aan op de Aux ingang van een audio installatie thuis of in de auto. Hierdoor kan u muziek afspelen vanaf het aangesloten apparaat via de audio installatie. De Aux kabel heeft een lengte van 1 meter en heeft twee 3.5mm male jack aansluitingen.


Aux naar Aux stereo kabel


Twee 3.5mm male jack aansluitingen


Snoerlengte 1 meter

BC laadkabel USB /Non-Mfi 8pin wit

5.95 incl. btw.

Met de Be Connected USB naar 8 pin aansluiting kan u een compatibel toestel laden. Daarnaast kan data worden gesynchroniseerd naar een toestellen met een 8 pin aansluiting zoals Iphones, Ipads en Ipods. De witte USB naar 8 pin aansluiting heeft een lengte van 1 meter.


USB naar 8 Pin kabel


Voor het laden en synchroniseren


Lengte 1 meter

BC laadkabel USB 2.0/ C 100cm grijs

6.95 incl. btw.

Met de Be Connected USB naar type C aansluiting kan u een compatibel toestel laden. Daarnaast kan data worden gesynchroniseerd naar een smartphone, navigatiesysteem of e-reader met een type C  aansluiting. De grijze USB 2.0 kabel heeft een lengte van 1 meter.


USB 2.0 naar USB C kabel


Voor het laden en synchroniseren


Lengte 1 meter

BC laadkabel Micro USB 100 cm zwart

5.95 incl. btw.

Met de Be Connected USB naar Micro USB kan u een compatibel toestel laden. Daarnaast kan data worden gesynchroniseerd naar een smartphone, navigatiesysteem of e-reader met een Micro USB aansluiting. De zwarte USB kabel heeft een lengte van 1 meter.


USB naar Micro USB kabel


Voor het laden en synchroniseren


Lengte 1 meter