Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Bars Leaks Radiator Stop Leak 200ml

7.95 incl. btw.

Bar’s Radiator Stop Leak is speciaal ontwikkeld om kleine lekken tot 0,9 millimeter af te dichten in het koelsysteem. Bar’s Radiator Stop Leak is geschikt voor kunststof, aluminium en metalen radiatoren. Bar’s stopt lekage in verwarmingselementen, motorkoeling, pakkingen en koppakkingen. Stop Leak beschermt het koelsysteem en bevat polijstmiddelen om het systeem schoon te houden. Vertraagt oxidatie en corrosie en voorkomt en vermindert roestvorming, kalkaanslag en slib. Bar’s Radiator is zo ontwikkeld dat het koelsysteem niet verstopt raakt. Bar’s Radiator Stop Leak kan gebruikt worden met alle merken en soorten antivries.  Ook geschikt voor het reinigen van koelsystemen ouder dan twee jaar of met een kilometerstand boven de 40.000 kilometer. Inhoud 200ml.


Dicht lekken tot 0,9 mm in het koelsysteem
Geschikt voor kunststof, aluminium en metalen radiatoren
Kan gebruikt worden met alle merken en soorten antivries

Bars Radiator Stop Leak Powder 25gr

5.95 incl. btw.

Bar's Leaks Radiator Stop Leak is een gemakkelijk product voor noodreparaties. Geformuleerd om kleine lekken tot 0,9 mm in het koelsysteem af te dichten. Bar's Leaks werkt op kunststof, aluminium en metalen radiatoren in verwarmingselementen, motorkoeling, pakkingen (inclusief koppakkingen) en vriespluggen. Inhoud 25 gram.


Dicht lekken tot 0,9 mm in het koelsysteem

Bars Head Gasket Repair 600 ml

22.95 incl. btw.

Bar's One-Step Head Pakking Stop Leak en Blockrepair dringt door in lekkende, geblazen of beschadigde koppakkingen om te zorgen voor een verzegeling. Dit product bevat een combinatie van antivries natriumsilicaat (vloeibaar glas) en afdichtingsdeeltjes van verschillende grootte die gaten en scheuren binnendringen. Het product zal verharden om lekken in de koppakking en het koelsysteem te stoppen. Inhoud 600ml.


Herstelt kapotte koppakkingen
Dicht lekken
Compatibel met alle antivriesvloeistoffen

Bars No Smoke Engi.Oil Treatm.350ml

11.95 incl. btw.

Bar’s No Smoke is een additief die bestaat uit een special mix van oliën en viscositeitverbeteraars. Deze samenstelling verbetert de viscositeit van de olie en zorgt voor vermindering van uitlaatgassen en stopt overtollige rook. Bar’s No Smoke verhoogt de oliedruk en verbetert de compressie in de verbrandingskamer. Stopt slijtage door wrijving van metaal op metaal en reduceert het geluid van kleppen. Inhoud 350ml.  


Zorgt voor vermindering van uitlaatgassen en stopt overtollige rook
Verhoogt de oliedruk en verbetert de compressie
Verbetert de viscositeit van de olie

Bars Manual Transm.Treatment 200 ml

13.95 incl. btw.

Bar's transmissie is speciaal ontwikkeld om versleten afdichtingen en pakkingen te herstellen en lekkage te stoppen in versnellingsbakken. Bar’s is speciaal voor handgeschakelde versnellingsbakken. Voorkomt kostbare reparatie als het gevolg van uitdrogen, uitharden of krimpen van afdichtingen en pakkingen. Bar’s transmissie zorgt dat afdichtingen en pakkingen soepel blijven en revitaliseert droog krimpende afdichtingen. Transmissie is niet corrosief en werkt niet verstoppend, daarnaast is het zo ontwikkeld dat het niet gaat schuimen. Kan gebruikt worden met door de fabrikant goedgekeurde transmissievloeistoffen. Inhoud 200ml.


Speciaal ontwikkeld om versleten afdichtingen en pakkingen te herstellen
Stopt lekkage in handgeschakelde versnellingsbakken
Zorgt dat afdichtingen, pakkingen soepel blijven

Bars Autom. Transm.Stop Leak 200 ml

17.95 incl. btw.

Bar's automatische transmissie Stop Leak is speciaal ontwikkeld om versleten afdichtingen en pakkingen te herstellen en lekkage te stoppen in versnellingsbakken. Bar’s Stop Leak is speciaal voor automatische versnellingsbakken. Voorkomt kostbare reparatie als het gevolg van uitdrogen, uitharden of krimpen van afdichtingen en pakkingen. Bar’s automatische transmissie zorgt dat afdichtingen en pakkingen soepel blijven en revitaliseert droog krimpende afdichtingen. Stop Leak automatische transmissie is niet corrosief en werkt niet verstoppend, daarnaast is het zo ontwikkeld dat het niet gaat schuimen. Kan gebruikt worden met door de fabrikant goedgekeurde transmissievloeistoffen. Inhoud 200ml.


Speciaal ontwikkeld om versleten afdichtingen en pakkingen te herstellen
Stopt lekkage in automatische versnellingsbakken
Zorgt dat afdichtingen, pakkingen soepel blijven

Bars Leaks Power Steering Stop leak

16.95 incl. btw.

Bar’s Power Steering Stop Leak is speciaal ontwikkeld om versleten afdichtingen en pakkingen te herstellen en lekkage van stuurbekrachtigingsvloeistof te voorkomen. Bar’s Power dicht kleine lekkages in stuurhuizen en versnellingsbak en zorgt dat afdichtingen en pakkingen soepel blijven. Reduceert het geluid van lagers en zuigers en vermindert wrijving. Bar’s Power Steering is niet corrosief en werkt niet verstoppend, daarnaast is het zo ontwikkeld dat het niet gaat schuimen. Power Steering Stop Leak kan gebruikt worden met alle merken en soorten stuurbekrachtigingsvloeistoffen. Inhoud 350ml.


Speciaal ontwikkeld om versleten afdichtingen en pakkingen te herstellen
Voorkomt lekkage van stuurbekrachtigingsvloeistof
Reduceert het geluid van lagers en zuigers en vermindert wrijving

Tyres Leaks 405080 500ml

12.95 incl. btw.

Met Bar’s Tyre’s Leaks biedt uitkomst bij een lekke band onderweg. Met behulp van dit handige spuitbusje dicht u lekke banden en pompt u ze ermee op. Binnen een minuut is de lekke band gerepareerd en opgepompt! De spuitbus is handig mee te nemen en makkelijk te hanteren. Nooit meer vieze handen of gedoe met het wisselen van een band! De inhoud van 500 ml is geschikt voor banden tot en met 14 inch.


Dicht lekken in alle banden > 14"

Tyres Leaks 401080 Fiets 75ml

6.95 incl. btw.
Herstelt kleine lekken in verschillde soorten banden. Geschikt voor fietsen
Dicht lekken in banden. Adapter voor fietsen.