Resultaat 1–12 van de 261 resultaten wordt getoond

Celly Tel. houder screen/dash black

19.95 incl. btw.

De Celly Mount EXT is een smartphone houder met zuignap om hem op een voorruit of dashboard te plaatsen. De arm is 180° instelbaar en 2,5 cm te verlengen. De automatische vergrendelingsfunctie houdt u de smartphone vast dankzij de druk.

Rubberen armen zorgen voor de beste stabiliteit tijdens uw reizen. 360° draaibare bevestiging maakt het mogelijk om de hoek van de smartphone naar wens aan te passen. Geschikt voor alle smartphones tot 6.5 inch.


Smartphone houder met zuignap voor op de voorruit of dashboard
360° draaibare bevestiging voor landscape of portrait mode
Geschikt voor alle smartphones tot 6.5 inch

3 in 1 Pomp

13.95 incl. btw.
Om lucht en alle soorten vloeistoffen te pompen.Twincontactdoos Truck 12/24V

3.95 incl. btw.

FunPrijs 2-weg stekkerdoos met twee standaard 12 en 24 Volt sigarettenaansteker aansluitingen. Met 12mm ISO 4165/BMW/Bosch/Norm of Powerlet stekker. Snoerlengte 20 centimeter per aansluiting.Twee 12/24 Volt sigarettenaansteker aansluitingen
Met ISO 4165 stekker
Kabellengte 20 centimeter

Celly Tel. houder Ghost fix magneti

12.95 incl. btw.

De Celly Ghost Fix is de universele zelfklevende houder met magnetisch bevestigingssysteem. Eenvoudig aan te brengen op elk vlak en glad oppervlak dankzij de extra sterke kleefkracht. Gebruik Ghost Fix in uw auto, huis of kantoor en houd uw apparaten altijd binnen handbereik!

Inclusief in de verpakking twee metalen plakplaatjes om aan te brengen op elk glad vlak oppervlak, zoals achterkant van de behuizing, smartphone, GPS-navigatie of MP3-speler.


Zelfklevende houder met magnetisch bevestigingssysteem
Eenvoudig aan te brengen op elk vlak en glad oppervlak
Geschikt voor smartphone, GPS-navigatie of MP3-speler

Stoplichtkijker

3.95 incl. btw.

Voor een beter zicht op stoplichten. Bevestiging op de voorruit. 
Instructies:

  • reinig de voorruit
  • maak de gladde kant van de lens vochtig
  • druk de lens op de voorruitAsbak Klein Zwart

5.95 incl. btw.

Rechthoekige afneembare asbak met afsluitbare chromen deksel. De bevestigingsplaat van de asbak is te bevestigen met het zelfklevende tape of is vast te schroeven. De asbak is afneembaar van de bevestigingsplaat zodat de asbak makkelijk leeg kan worden gemaakt. De afmeting van de asbak is 9 x 5 x 4 cm.

Celly Tel. houder magnetic universe

15.95 incl. btw.

De Celly Ghost Vent is de universele autohouder voor het ventilatierooster met magnetisch bevestiging. Veelzijdig en eenvoudig te gebruiken, snel in te stellen van de Ghost Vent op het ventilatierooster met de 4 rubberen clips.

In de verpakking zijn twee metalen kleefplaten inbegrepen om aan te brengen op elk glad vlak oppervlak zoals achterkant van de behuizing, smartphones, GPS-navigatie of MP3-spelers.


Autohouder voor het ventilatierooster met magnetisch bevestiging
Snel te bevestigen met de 4 rubberen clips
Geschikt voor smartphones, GPS-navigatie of MP3-spelers

Celly Tel. houder magnetic wireless

39.95 incl. btw.

De Celly Ghost Charge is de universele smartphone-autohouder met verwisselbare voet voor de ventilatie of het dashboard. Draadloze lader maakt het mogelijk om apparaten op te laden met de draadloze laderfunctie (5W). De speciale metalen plaat zorgt voor de kracht van de lader dankzij de metalen onderdelen alleen op de hoeken. Om uw apparaat optimaal op te laden, dient u de metalen plaat te koppelen aan de houder.

De rubberen bescherming van de houder zorgt voor de beste stabiliteit van uw apparaat. 360° draaibare houder maakt het mogelijk om de hoek van de smartphone naar wens aan te passen. In de verpakking zijn twee metalen kleefplaten inbegrepen om aan te brengen op elk glad vlak oppervlak, zoals de achterkant van de behuizing, smartphones, GPS-navigatie, MP3-spelers.


Smartphone houder met verwisselbare voet voor ventilatie of het dashboard
Draadloze laadt functie (5W) om apparaten op te laden
360° draaibare bevestiging voor landscape of portrait mode

Celly draadl oordopjes met microfoo

24.95 incl. btw.

Celly BhDrop is de Bluetooth-stereo-oortelefoon met een ultralichte structuur, een platte kabel die niet in de knoop raakt en druppelvormige oordoppen die de hele dag lang voor het beste comfort zorgen.

Uitgerust met afstandsbediening in soft-touch materiaal, met ingebouwde microfoon, multifunctionele knop en volumeregeling. Bereik 10 meter, spreektijd tot 3,5 uur, standby-tijd tot 4 uur en een oplaadtijd van 2 uur.


Bluetooth-stereo-oortelefoon met afstandsbediening, ingebouwde microfoon
Met multifunctionele knop en volumeregeling
Bereik 10 meter, spreektijd tot 3,5 uur