Resultaat 1–12 van de 418 resultaten wordt getoond

Wieldoppenset Silverstone 14Inch

26.95 incl. btw.

De zilverkleurige Silverstone 14 inch wieldoppen geven uw auto een nieuwe en mooie uitstraling. De set bestaat uit vier fraai vormgegeven wieldoppen, geschikt voor stalen velgen. De wieldop is gemaakt van duurzaam en slagvast ABS kunststof, hierdoor is de wieldop licht van gewicht en toch stevig. De Gorecki wieldoppen hebben een originele pasvorm en passen door de verstelbare klemring perfect op iedere auto. De wieldop heeft een vuil beschermende coating en zijn hierdoor ook makkelijk te reinigen. Gebruik voor het schoonmaken geen agressief bijtend schoonmaakmiddel!

De Gorecki wieldoppen worden geproduceerd in Europa en worden altijd geleverd per set van 4 stuks. De wieldoppen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en inch maten. Welke wieldoppen geschikt zijn voor uw stalen velgen kunt u terugvinden op de autoband zelf. Staat er op uw band, 175/65 R14, dan kijkt u naar het cijfer na de R. In dit voorbeeld zou u dus een 14” (inch) wieldoppen set voor uw auto moeten bestellen. De wieldop heeft een uitsparing, plaats de uitsparing over het ventiel. Zo kunt u gemakkelijk bij het ventiel als dit nodig is, zonder dat u de wieldop hoeft te verwijderen.

Met de Silverstone 14 inch wieldoppen krijgt het uiterlijk van uw auto direct een nieuwe sportieve uitstraling en maskeert u eventuele roestige stalen velgen.


Originele pasvorm en past door de verstelbare klemring perfect op iedere auto
Gemaakt van duurzaam en slagvast ABS kunststof
Makkelijk te reinigen door de vuil beschermende coating

Hagelbeschermhoes XL 530x177x119cm

68.95 incl. btw.

Deze FunPrijs hoes is geschikt om uw auto te beschermen zoals uv-straling, regen, sneeuw, vorst en in het bijzonder tegen hagel te beschermen.

De FunPrijs hagelhoes bestaat uit een 5mm dikke laag schuimrubber die uw auto beschermt tegen hagelstenen met een diameter tot 12mm. De hagelhoes beschermt is UV-bestendig en voorzien van een ventilatieopening. Afmeting 530x177x119cm  (LxBxH).


Beschermt de auto tegen uv-straling, regen, sneeuw en vorst


Bestand tegen hagelstenen met een diameter tot 12mm
Afmeting 530x177x119cm (LxBxH)

Kruissleutel DIN3119 17.19.21.22

8.95 incl. btw.

Met deze sterke FunPrijs vaste kruissleutel kunnen wielmoeren makkelijk vast of los geschroefd worden. De vierarmige kruissleutel heeft de 4 verschillende meest voorkomende wielmoermaten van 17, 19, 21 en 22mm. Door het hefboom effect zijn de wielmoeren met deze DIN3119 kruissleutel zonder teveel kracht vast en los te draaien.Kruissleutel met de 4 meest voorkomende wielmoermaten


Wielmoermaten van 17, 19, 21 en 22mm


Door hefboomeffect zijn moeren zonder veel kracht los te draaien 

Menabo Prof Cargo ring nut 2 pcs

14.95 incl. btw.

Met de Menabo oogmoeren zet u de lading makkelijk vast op de Menabo Professional dakdragers. De oogmoer is voorzien van een t-bout die in één van de drie T-sleuven van de Menabo dakdragers passen. De oogmoeren worden geleverd in een set van 2 stuks.


Voor het makkelijk vastzetten van lading op de Menabo Professional dakdragers
Met T-bout bevestiging
Wordt geleverd in een set van 2 stuks

TL Framearm Lang

31.95 incl. btw.

Vervangende lange Twinny Load frame arm met een lengte van 40cm. De frame arm heeft een afsluitbare fietsklem met snelsluiting. Geschikt voor de Twinny Load e-Active en e-Wing fietsdragers.


Lange frame arm met een lengte van 40cm


Met afsluitbare fietsklem met snelsluiting


Voor de Twinny Load e-Active en e-Wing fietsdragers