Enig resultaat

Krik Verrijdbaar 2T+Assteunset

87.95 incl. btw.

Complete set met een FunPrijs hydraulische garagekrik en inklapbare assteunen. 

De FunPrijs hydraulische garagekrik om snel en makkelijk een auto op te krikken. De hefhoogte van de werkplaatskrik is van 116-316mm. Eenvoudig met de pompstang onder iedere auto te rijden door de twee wielen aan de voorkant en de twee 360° draaibare zwenkwielen aan de achterkant van de krik. Voorzien van nokken op de steunplaat voor optimale ondersteuning van de carrosserie en ontluchtingsventiel om de krik te laten zakken. 

De FunPrijs inklapbare assteunen zijn ontworpen om de auto te ondersteunen en zo vormgegeven dat deze stabiel en stevig staan. De assteunen zijn in 3 verschillende hoogtes instelbaar en te blokkeren met de borgpen op een hoogte van 277mm, 322mm of 366mm. Geschikt voor gebruik op een vlakke ondergrond, voor uw eigen veiligheid altijd 2 assteunen gebruiken. De steun is inklapbaar en hierdoor compact. De assteun is niet om het voertuig te liften, dit doet u met de garagekrik. 

De garagekrik en assteunen zijn maximaal belastbaar tot 2000 kilogram, met een CE-markering en TüV/GS product certificering.Complete set met een hydraulische garagekrik en inklapbare assteunen
Maximaal belastbaar tot 2000 kilogram
Met CE-markering en TüV/GS product certificering